Pamflet: “Năzdrăvăniile lui Costeluș: Când politica se întâlnește cu comedia”

Ah, dragii noștri cititori, săptămâna trecută am avut parte de un spectacol de zile mari, oferit cu generozitate de nimeni altul decât Costel Alexe, marea vedetă politică a târgului nostru. Dacă v-ați gândit că ați văzut totul în materie de auto-promovare, ei bine, Costeluș ne-a demonstrat că limita cerului este doar începutul!

Într-o mișcare de finețe demnă de Caragiale, Costeluș a reușit săptămâna trecută, să transforme pagina oficială de Facebook a Consiliului Județean Iași într-o platformă de promovare personală. Dar așteptați, căci povestea nu se oprește aici! Cu ocazia aniversării sale, venerabilul nostru politician a decis să își facă urări de bine, folosindu-se de pagina oficială a consiliului. “La mulți ani sănătoși și fericiți, cu infinite bucurii și împliniri!” – a fost urarea postată, demonstrând că auto-felicitarea este noua modă în politica locală.

Și dacă v-ați gândit că aceasta, a fost singura ispravă, va amintim ca al nostru Costeluș nu se oprește niciodată! V-am arătat cum în weekend s-a decis să își facă apariția la evenimentul caritabil “Inimo”, acaparând puritatea și esența manifestației cu prezența sa strălucitoare. Gafa după gafa, începem să ne întrebăm dacă consilierii săi nu se distrează pe seama lui. Poate ar fi timpul pentru o schimbare în echipa sa, nu credeți?

Dragă Costeluș, dacă ai nevoie de recomandări profesioniste, suntem aici pentru tine! Între timp, te salutăm și îți urăm la cât mai multe apariții în ziarul nostru. Am decis să îți dedicăm o rubrică specială, “Năzdrăvăniile lui Costeluș”, unde vom prezenta cu drag fiecare dintre peripețiile tale. Așteptăm cu nerăbdare următoarea ta ispravă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *