Victor Piţurcă, în stare de şoc! Fosta lui partenere dezvăluie tot! Secretele relației cu Bănel Nicoliţă.

Victor Piţurcă s-ar putea să fie luat prin surprindere! Fosta lui partenere nu a mai păstrat tăcerea. Relatarea explozivă despre conexiunea cu Bănel Nicoliţă. Împreună au fost prezenți la căsătoria unei celebrități din România până la primele ore ale dimineții.

Victor Piţurcă și partenera lui de renume din România s-au separați după 16 ani de aventură în secret. Legătura lor rămâne puternică datorită copilului pe care îl au.

Șoc pentru Victor Piţurcă!

S-a zvonit adesea că Vica Blochina și Bănel Nicoliţă ar avea o legătură amoroasă. Ambii au respins aceste zvonuri. Cu toate acestea, au fost prezenți împreună la nunta Mariei Constantin, una dintre cele mai apropiate amice ale Vicăi Blochina. Vica Blochina s-a distrat intens la acest eveniment. Artista s-a unit în căsătorie cu Robert Stoica, weekend-ul anterior. Vica Blochina a distribuit mai multe clipuri pe Instagram de la această sărbătoare. Toate au fost încărcate în secţiunea Instastory. Bănel Nicoliţă este vizibil într-unul dintre ele.

Cunoscuta partenere din România s-a distrat, alături de Bănel Nicoliţă, dar și de Cristi Bud. Fostul atacant al Superligii a fost însoțit de soția sa, Brenda Petrea.

Nu este o premieră pentru Bănel Nicoliţă și Vica Blochina să fie văzuți împreună. Cu toate acestea, sunt doar buni prieteni. Bănel a respins categoric ideea unei relații amoroase cu Vica. „Nu, garantez (n.r. în legătură cu o posibilă relație cu Vica). Nu am avut și nici nu voi avea vreodată, e exclus. Lumea poate fi crudă. Relația dintre noi e pur prietenească. Puteți să speculați cu orice, dar cu Vica nu e nimic!

E o femeie de treabă, foarte amabilă, nu răspândiți zvonuri false, pentru că sunt oameni care iau lucrurile de bună, fără să verifice. E dureros, mai ales pentru ea care are un copil, și eu am copii și ne-am așezat la aceeași masă cu prietena mea. E greu să auzi asemenea zvonuri când știi realitatea.”, a mărturisit Bănel Nicoliţă într-un interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *