Daniela Crudu, o mămică fericită: Primele imagini cu vedeta și fiica ei

Daniela Crudu, cunoscută în trecut pentru atitudinea sa rebelă, a intrat într-o nouă etapă a vieții sale, aceea de mamă. Cu câteva luni în urmă, fosta asistentă TV a devenit mămică, aducând pe lume o fetiță sănătoasă. Recent, Daniela a împărtășit cu fanii săi imagini în care radiază de bucurie alături de micuța ei, pe platforma Instagram.

De când a devenit mamă, vedeta pare să-și fi schimbat complet prioritățile, punând accent pe educația și creșterea fiicei sale. InstaStory-urile sale reflectă această transformare, fiind majoritar dedicate momentelor petrecute alături de micuța ei.

În ciuda schimbărilor din viața ei, Daniela Crudu a optat pentru o abordare discretă în ceea ce privește viața personală, evitând să ofere prea multe detalii despre relația cu tatăl copilului. Despre acesta, vedeta a mărturisit doar că este cu șapte ani mai tânăr și că ambii preferă discreția în relația lor. “Important e că noi ne iubim”, declara Daniela pentru Antena Stars, adăugând că nu are în plan o căsătorie în viitorul apropiat, fiind concentrată în prezent pe rolul de mamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *