Știre de ultimă oră! Două fete încătușate și obligate să se prostitueze, totul s-a întâmplat în centrul Bucureștiului. Detalii incendiare dintr-un scenariu care ți-ar putea îngheța sângele în vene!

În inima Bucureștiului, un scenariu oribil se desfășoară în secret. Un bărbat cu intenții diabolice și-a pus planurile în aplicare, folosindu-se de vulnerabilitățile unor fete tinere. Poliția a descoperit două adolescente imobilizate cu cătușe, forțate să îndeplinească acte de prostituție sub amenințarea acestui infractor.

Surse din cadrul DIICOT au dezvăluit, după investigații intense, că acest nenorocit ar fi manipulat și găzduit două tinere în scopul obținerii unui profit material din activități de prostituție și videochat. „În luna mai și iunie 2023, criminalul a orchestrat, transportat și găzduit, în spații închiriate în capitală, două tinere victime, cu intenția clară de a profita de pe urma exploatării lor sexuale. Una dintre victime a fost forțată să aibă relații cu diverși bărbați, pe care acesta i-a adus fie prin anunțuri, fie personal, în timp ce cealaltă a fost forțată să lucreze în domeniul videochat-ului pe internet. Tot profitul rezultat a mers direct în buzunarele acestui monstru”, a declarat o sursă DIICOT.

Mai mult decât atât, s-a descoperit că una dintre fete, din cauza unei vieți de familie dezorganizate și plasamentului în grija unui asistent social, a evadat de mai multe ori de acasă, ceea ce a făcut-o o țintă ușoară pentru prădătorul în cauză. Cu toate acestea, datorită eforturilor polițiștilor, fata a fost găsită în București.

Pentru a-și asigura dominarea asupra victimelor sale, acest individ recurgea la tactici de intimidare. Se pare că pe timpul nopții, când nu putea monitoriza direct acțiunile fetelor, acesta le încătușa, folosind o pereche de cătușe comandată online. Un detaliu care adaugă un strat în plus de oroare la întreaga poveste.

Acesta se află acum în spatele gratiilor, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile de către Tribunalul Prahova. Se speră că dreptatea va prevala, iar aceste tinere victime vor găsi liniștea și suportul de care au atât de multă nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *