”Kat Fight” pe MARȘ – Anca Alexandrescu, Dana Budeanu și Denise Rifai se ceartă pe celebra replică

România este martora unui spectacol de proporții, în care trei femei puternice se află în mijlocul unei confruntări verbale incendiare. Jurnalista Anca Alexandrescu și creatoarea de modă Dana Budeanu au intrat într-un conflict deschis, în care nu s-au menajat cu cuvintele. Totul a izbucnit în urma scandalului azilelor groazei, în care Anca Alexandrescu a lansat un atac aspru la adresa Gabrielei Firea, acuzând-o că este plină de ură și intrigi.

Atacul la adresa Gabrielei Firea a stârnit un interes deosebit în presă, iar Dana Budeanu a intervenit cu un mesaj dur, nemulțumită de folosirea termenului “marș” de către Anca Alexandrescu. Budeanu a făcut un apel public ca expresiile care au consacrat-o să nu mai fie utilizate în mod abuziv. Răspunsul lui Alexandrescu a venit prompt, sugerându-i Danei Budeanu să se întoarcă la activitatea sa în domeniul croitoriei.

În timp ce scandalul dintre Budeanu și Alexandrescu era deja pe punctul de a atinge cote maxime de tensiune, a intervenit și Denise Rifai, aducându-și propria perspectivă în discuție. Rifai a atras atenția că expresia “marș” este un regionalism utilizat în diverse zone ale României pentru a alunga câinii.

Această confruntare intensă între Anca Alexandrescu, Dana Budeanu și Denise Rifai a captat atenția publicului și a generat numeroase dezbateri. Rămâne de văzut cum se va dezvolta acest conflict și dacă va mai exista posibilitatea unei împăcări între cele trei protagoniste ale acestei bătălii amazoane pe MARȘ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *