Năstase a erupt într-o intervenție televizată! Critică în termeni duri echipa Armatei. Ce le-a transmis fanilor.

Personalitatea notorie a tenisului, Ilie Năstase, a făcut observații privind hotărârea Ministerului Apărării Naționale de a permite FCSB să joace pe stadionul Steaua în meciul contra lui Dinamo, din cea de-a doua etapă a Superligii.

Dă de pământ cu cei de la echipa Armatei

Ilie Năstase, un adept vocal al FCSB-ului, consideră că în sfârșit a fost restabilită normalitatea. El susține că orice echipă ar trebui să aibă acces la arena din Ghencea, deoarece aceasta a fost construită cu fonduri publice.

“Nu înțeleg de ce s-a creat această isterie în legătură cu stadionul, de ce FCSB nu a avut voie să joace la Ghencea. Atât timp cât un club plătește, deoarece ei achită sume considerabile pentru a juca, ei pot juca acolo. Dinamo, Rapid, FCSB, Steaua, orice echipă din România ar trebui să poată juca la Ghencea. Nu înțeleg de ce Steaua se simte deranjată de faptul că FCSB plătește și evoluează acolo. Suntem într-un cadru normal, întrucât acest stadion a fost finanțat din bani publici.

Cei de la Steaua ar trebui să se liniștească. După cum am afirmat anterior, orice echipă, cu condiția să plătească, va putea juca acolo, la fel cum se întâmplă și pe “Arcul de Triumf”. Situația este și mai serioasă acum că avem un stadion și nu mai avem echipa națională.

Ce rost are să ne certăm? Despre ce discutăm? Care este motivul acestui scandal?”, a afirmat Ilie Năstase, conform informațiilor furnizate de Orange Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *