În fața fastului și luxului strălucitor al scenei românești, există o regină indiscutabilă a bunăstării – o divă de la București, care a primit un complex de apartamente, șapte vile de lux și o mașină de lux Maybach, toate oferite de partenerul său de viață.

Pe ecranul tv din România, multe personalități media se mândresc cu parteneri aflați în elita financiară a țării. O cântăreață care s-a făcut remarcată nu doar prin talentul muzical și hiturile de succes, ci și prin prezența sa provocatoare, Cristina Spătar, pare să aibă o afinitate pentru bărbați cu conturi bancare grase. În acest context, artista de 51 de ani se înscrie perfect în competiția pentru titlul de “cele mai îngrijită celebritate din România”. Ea s-a unit cu magnatul Vicențiu Mocanu, cu care a celebrat nunta cu doar câteva săptămâni în urmă.

Conform publicațiilor tabloide, Mocanu a îmbogățit “Regina R&B” cu un imobil impresionant, șapte reședințe de lux și un autoturism de lux Maybach, conform romaniatv.net. Cadourile în valoare de milioane de euro de la soțul său au făcut din Cristina Spătar una dintre cele mai răsfățate vedete.

Cu câteva luni în urmă, de ziua sa, diva a devenit proprietara unei clădiri cu 15 apartamente, care ocupă o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați și are o valoare estimată la peste două milioane de euro. Recent, fotoreporterii au surprins-o pe Cristina coborând dintr-un Maybach, o mașină evaluată la 300.000 de euro.

De asemenea, artista a primit în dar mai multe proprietăți de lux de la soțul său, pentru a-și asigura venituri pasive. „Este un complex rezidențial care momentan are un etaj și urmează să construim încă două. Voi închiria apartamentele, care vor reprezenta sursa mea de venit pasiv. Proprietatea este în Buftea, lângă reședința noastră. Va fi un ansamblu impresionant, vor exista și apartamente penthouse. De asemenea, am primit în dar șapte vile, toate datorită generozității lui. El are grijă de mine. Este o persoană cu simțul umorului, extrem de generos, mă iubește și mă răsfață. Sunt o femeie norocoasă! El și-a dorit ca eu să am o sursă proprie de venit pasiv, astfel încât să mă pot dedica muzicii, copiilor și lui”, a declarat Cristina Spătar pentru PRO TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *