Gina Matache vrea să iși refacă viața cu un bărbat tânăr, dar locuiește sub același acoperiș cu fostul soț!

Gina Matache și Ion Matache locuiesc sub același acoperiș, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Mama Deliei, Gina, și-a exprimat dorința de a-și reconstrui viața alături de un partener mai tânăr.

Ion Matache, tatăl fetelor sale, a revenit în România în 2018, după ce a petrecut 20 de ani în călugărie pe Muntele Athos. Întoarcerea sa a fost determinată de problemele grave de sănătate, care au inclus o intervenție chirurgicală la rinichi și un tratament cu citostatice. Cu toate acestea, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ de atunci.

Cu toate că locuiesc în același apartament din București, Gina și Ion Matache au camere separate. Cu privire la această situație, Gina a dezvăluit într-un podcast că nu au efectuat niciodată un partaj, deoarece nu consideră necesar să împartă ceea ce au. Ea a menționat că nu mai are ambiții legate de aspectele materiale și că preferă să se concentreze pe alte aspecte ale vieții sale.

În ciuda schimbărilor din viețile lor, Gina Matache își dorește să-și găsească fericirea alături de un bărbat mai tânăr, menționând acest lucru într-un interviu acordat în cadrul podcastului condus de Cristina Șișcanu de la Metropola TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *