Tania Budi și afacerile sale alături de fratele ei: “Se mai întâmplă să mai ridic vocea”

Tania Budi, celebra vedetă care s-a remarcat atât ca vedetă TV, cât și ca manechin, și-a extins activitățile în lumea afacerilor alături de fratele ei, Ionuț. Cei doi dețin mai multe afaceri în Constanța, inclusiv cluburi. Într-un interviu recent acordat, Tania Budi dezvăluie că nu este o șefă exigentă, cu condiția ca angajații să își respecte programul.

Cu fratele său Ionuț, Tania Budi a investit în mai multe afaceri prosperente, inclusiv cluburi, în zona Constanța. Vedeta a menționat că muncește asiduu, dar și se distrează la fel de mult. Ea a declarat: “Am afaceri în Constanța care merg foarte bine, iar acum cu fratele meu mai deschidem un club lounge. Este al cincilea sau al șaselea, nu mai știu, dar am mai închis din cauza pandemiei un club.” Tania Budi pare să echilibreze cu succes viața profesională cu cea personală și de petrecere, subliniind că are o echipă bine formată și că își ocupă timpul liber cu prietenii, cultura și alte aspecte ale vieții sale.

În ceea ce privește relația sa cu angajații, Tania Budi a menționat că este o șefă înțelegătoare. Cu toate acestea, există momente când trebuie să atragă atenția asupra anumitor aspecte. Ea a explicat: “Ca șefă sunt om cu ei, până când nu repetă de prea multe ori aceeași greșeală, după care ridic puțin vocea. S-a întâmplat, numai că acum am o echipă mai bine formată, pentru că sunt oameni de ani de zile și nu prea îmi mai fac griji. Dar se mai întâmplă să mai ridic vocea și acum, dar nu neapărat din cauza lor. Sunt alți oameni care sunt neserioși, că așa se întâmplă în ziua de azi, și atunci managerii mei nu sunt la zi cu o chestie, dar nu din cauza lor, ci din cauza altora. Și bineînțeles că mă supăr, pentru că eu am un spațiu închiriat într-un mall, unul dintre ele, și acolo nu e de joacă. Vine data X, trebuie plătită chiria și trebuie să îi țin tot timpul pe linia de top.”

Tania Budi, în vârstă de 55 de ani, este cunoscută ca una dintre cele mai frumoase crainice TV ale anilor 90. Deși este în general o persoană discretă și rezervată în ceea ce privește viața sa personală, vedeta a acordat un interviu în care a dezvăluit detalii despre începuturile sale în televiziune. Ea a menționat că a avut încredere în calitățile ei, inclusiv vocea bună și dicția, care i-au deschis uși în lumea televiziunii. Tania Budi a subliniat că apreciază faptul că a făcut ceea ce i-a plăcut și a reușit să obțină venituri semnificative din aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *