Emy Alupei – De la scena muzicală la platforma OnlyFans

București, 3 August 2023 – Emy Alupei, cântăreață și compozitoare româncă, a făcut un pas neașteptat în lumea digitală. După o carieră muzicală promițătoare și o serie de apariții TV, a decis să-și lanseze un cont pe OnlyFans, una dintre cele mai populare platforme de conținut pentru adulți.

Andreea Emilia Alupei, mai cunoscută sub numele de scenă Emy Alupei, s-a născut pe 22 februarie 1999 în București, România. A intrat în lumina reflectoarelor în 2016, când a participat la X Factor România. Deși a fost eliminată, a reușit să-și construiască o carieră muzicală solidă.

În 2018, a lansat primul său single independent, “#Hate”. Succesul a venit și a semnat un contract cu casa de discuri Cat Music. În același an, a lansat single-ul “Hannah Montana”. În 2019, a lansat “Nu Uita”, care a devenit un hit, videoclipul adunând peste 12 milioane de vizualizări.

Nu doar în muzică a avut succes Emy, ci și în televiziune. A participat la emisiunea Survivor România, fiind parte a echipei “Faimoșii”. De asemenea, a concurat în al șaselea sezon al show-ului Bravo, ai stil!.

Recent, Emy a decis să facă o schimbare de carieră și a creat un cont pe OnlyFans. Platforma, unde creatorii de conținut își pot vinde trupul prin intermediul materialelor foto și video direct fanilor, este cunoscută pentru conținutul său pentru adulți. La lansare, a oferit un discount de 20% pentru abonații săi, iar acum un abonament la contul artistei costă 24,99$.

Este greu de estimat cât câștigă Emy Alupei din OnlyFans, veniturile variază în funcție de numărul de abonați și de cât de activi sunt aceștia. Totuși, cu o bază solidă de fani din cariera sa muzicală, este posibil ca veniturile sale să fie semnificative.

Decizia artistei de a se alătura OnlyFans a generat multă speculație și controversă. Cu toate acestea, ea a explicat că platforma îi oferă o nouă modalitate de a se conecta cu fanii ei și de a se exprima liber. În plus, veniturile potențiale pot oferi o anumită libertate financiară și mai mult control asupra carierei sale.

Așadar, fie că e pe scena muzicală sau pe OnlyFans, Emy Alupei continuă să surprindă și să atragă atenția. În final, o carieră în industria pentru adulți poate fi doar încă un capitol în povestea sa complexă și variată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *