Bombă! Laurențiu Reghecampf, prăbușit de un anunț devastator din partea propriului fiu!

Într-o întorsătură dramatică a evenimentelor, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a fost lovit în plin de o dezvăluire cutremurătoare făcută de propriul său fiu. În timp ce Reghecampf se bucura de o vacanță în compania iubitei sale, Corina Caciuc, și a fiului lor, Liam, fiul său din căsătoria anterioară nu este deloc fericit.

Laurențiu Reghecampf Jr., rămas în custodia mamei sale, impresara Anamaria Prodan, a făcut o mărturisire surprinzătoare, dezvăluind că nu se mai simte iubit de tatăl său. Într-un interviu recent, el a afirmat că tatăl său nu l-a mai contactat de mult timp și că se întreabă dacă acesta l-a uitat complet.

“Nu știu dacă cineva nu îl lasă să mă vadă sau pur și simplu m-a uitat. Dar așa este viața. Dacă asta este decizia lui de a mă uita, o respect”, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr., potrivit Playsport.ro.

Anamaria Prodan, mama băiatului, a intervenit și ea în discuție, subliniind importanța comunicării dintre Laurențiu și fiul lor. Ea a sperat că fostul ei soț va fi un tată devotat și nu îl va abandona niciodată pe fiul lor.

“Laurențiu trebuie să aibă o discuție cu băiatul lui. Avem un copil pentru care trebuie să facem totul în puterea noastră ca el să fie fericit. Sper că Laur va fi cel mai bun tată pentru copilul nostru și nu îl va părăsi niciodată”, a declarat Anamaria Prodan.

Nu este de neglijat faptul că antrenorul mai are un fiu dintr-o căsătorie anterioară, Luca, în vârstă de 22 de ani. Se pare că Luca are o relație bună cu Anamaria Prodan, cu Laurențiu Reghecampf Jr. și chiar cu fiicele agentului de jucători, Rebecca (24 de ani) și Sarah (23 de ani). Recent, ei au fost surprinși împreună la un centru comercial din București, unde s-au distrat la o partidă de bowling. Luca nu a venit singur, ci însoțit de logodnica sa, Asiana Peng.

Revelațiile tulburătoare ale lui Laurențiu Reghecampf Jr. și tensiunile din viața personală a antrenorului fac ca această poveste să fie una cu adevărat senzațională. Cine știe ce va rezerva viitorul pentru Reghecampf și relația sa cu cei dragi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *