ȘOCANT! Persoană în vârstă de 83 de ani, reținută pentru agresiune sexuală asupra unei fetițe de 7 ani în Craiova

O veste șocantă zguduie Craiova, unde un bărbat de 83 de ani a fost prins în flagrant și reținut pentru săvârșirea unei crime cumplite – violarea unei fetițe nevinovate, în vârstă de doar 7 ani.

Incidentul cumplit a fost adus la cunoștința autorităților pe data de 17 iulie, când o mamă disperată din județul Caraș-Severin a sunat la poliție, afirmând că fiica sa a devenit victimă a unui act de viol oribil, comis de un bătrân în vârstă de 83 de ani, cu care copila locuia în Craiova și comuna Gighera.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, bărbatul suspect este acuzat că în zilele de 14 și 15 iulie, ar fi săvârșit acte de agresiune sexuală împotriva fetiței nevinovate, în două locații diferite.

Imediat după prinderea lui, autoritățile au acționat prompt și l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, încarcerându-l în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Așteptăm cu sufletul strâns momentul de joi, când acest individ înfiorător va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, pentru a se dispune măsurile preventive necesare. Justiția trebuie să se asigure că această fetiță nevinovată primește dreptate și că autorul acestei crime îngrozitoare va fi adus în fața legii și pedepsit corespunzător pentru faptele sale cumplite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *