Singura actriță de filme pentru adulți din Republica Moldova – Revelațiile și câștigurile fabuloase ale Alyssăi Bounty

Alyssa Bounty, cunoscută sub numele adevărat Ana, este în prezent unicul nume reprezentând Republica Moldova în industria filmelor pentru adulți. Tânăra de 23 de ani din satul Cornești a lăsat în urmă un studiu neterminat în medicină pentru a se lansa în această carieră, cu așteptarea unor venituri consistente.

Rădăcinile într-o comunitate rurală și prestigioasa familie din care provine nu au împiedicat-o să aleagă această profesie, în ciuda criticilor și a prejudecăților locale. Încă de la 16 ani, Ana a fost independentă financiar și a căutat mereu să-și câștige singură existența.

După abandonarea studiilor de medicină în al treilea an, din cauza nerecunoașterii internaționale a diplomei, Alyssa a emigrat în Irlanda, unde a încercat mai întâi să își câștige existența ca tehnician în manichiură. Însă, dezamăgită de veniturile mici din acest domeniu, ea a decis să se îndrepte spre industria filmelor pentru adulți.

Familia sa nu a fost de acord cu această decizie, dar iubitul ei a sprijinit-o, iar posibilitatea de a avea venituri mari și rapide a fost un factor determinant în alegerea carierei. Alyssa a reușit să se impună în acest domeniu și, după ce a câștigat notorietate, a fost contactată de un producător din Ungaria.

Actrița afirmă că veniturile din această industrie sunt impresionante, ajungând chiar și la 100.000 de euro lunar. De asemenea, ea a fost nominalizată la mai multe premii importante în industria filmelor pentru adulți, fapt ce a contribuit la sporirea notorietății sale internaționale și la creșterea numărului de solicitări din partea caselor de producție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *