Scandalul Azilelor Groazei: Interceptări DNA dezvăluie apariția unor creaturi îngrozitoare!

O serie de interceptări și supravegheri ambientale efectuate de procurorii DNA în cadrul dosarului “Azilelor Groazei” au scos la iveală conversații șocante între administratorii azilelor și autoritățile responsabile. Potrivit informațiilor dezvăluite de Mediafax, înregistrările relevă cum Daniel Godei, fratele lui Ștefan Godei, descria probleme grave în Centrul Armonia înainte de evaluarea AJPIS. În discuțiile interceptate, se poate auzi cum cei implicați fac referire la intrări prin frigidere și la apariția unor creaturi misterioase.

Daniel Godei: “Mă gândesc că să nu intre și prin frigidere și prin alea… vedeți și voi pe-acolo cum le așezați (…) Și uită-te, dă de gongi pe sus! (…) Să mă mai uit de balauri. (…) Au apărut băbauri iară.”

Ca urmare a acestor dovezi șocante, procurorii DNA au solicitat Tribunalului București arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi inspectori AJPIS implicați în caz.

DNA a declarat: “Problemele de la Centrul Armonia nu sunt o excepție, ceea ce indică existența unei probleme la nivelul autorităților cu atribuții de control, căci niciun abuz al furnizorilor de servicii sociale nu ar fi posibil fără o culpă a autorităților cu atribuții de control.”

Interceptările DNA din dosarul “Azilelor Groazei” au dezvăluit și alte informații tulburătoare, precum prezența gândacilor în azil. Procurorii DNA susțin că cei doi inspectori AJPIS din Ilfov, Cornel Andrei Năstase și Florina Rontescu, au fost puși sub învinuire pentru abuz în serviciu, fals intelectual și instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Aceștia au fost sesizați din oficiu în cauză încă din 3 februarie 2023.

Procurorii îi acuză pe cei doi inspectori AJPIS că nu și-au îndeplinit atribuțiile în mod corespunzător în cadrul evaluării terenului din Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități “Armonia”, în timpul procedurii de acreditare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *