ȘOCANT! DEMISIA Gabrielei Firea în urma AZILELOR TERIFIANTE din Voluntari!

Surse guvernamentale de la Știripesurse.ro au informat că, Gabriela Firea, Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, și-a prezentat demisia din funcție. Motivul? SCANDALUL AZILELOR GROAZEI din Voluntari!

Cu toate că Gabriela Firea (PSD) a negat vehement în repetate rânduri că ar fi avut cunoștință de ororile la care erau supuși bătrânii din azile și că nu deținea nicio putere legală de avizare sau control asupra acestor instituții, a fost nevoită să-și asume consecințele. Aceasta este o lovitură devastatoare pentru partidul său, PSD, după ce ministrul Muncii, Marius Budăi, și-a prezentat demisia joi, în contextul aceluiași scandal.

Gabriela Firea a deținut funcția de ministru al Familiei timp de două mandate consecutive, fiind numită pentru prima dată pe 25 noiembrie 2021 în echipa lui Nicolae Ciucă. Ulterior, ea a fost reconfirmată în funcție în Guvernul actual, condus de Marcel Ciolacu.

Circulau zvonuri că Ministerul Familiei a fost creat special pentru ca Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD și lider al organizației PSD București, să ocupe un portofoliu guvernamental. Această demisie spectaculoasă aduce o nouă lovitură de imagine pentru partidul de stânga, în timp ce întreaga țară se întreabă cine va prelua răspunderea pentru scandalurile șocante care zguduie azilele din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *