“Regina Infractorilor” cutremură lumea criminală a Bucureștiului: Ex-soția mafiotului Duduianu și actuala parteneră a prințului interlop Sile Cămătaru

Lumea infracțională din capitala României a fost zguduită până în temelii de un scandal sexual înfiorător. Cine este actrița principală a acestui scenariu demn de un film de acțiune? Este Maria Duduianu, fosta soție a renumitului interlop Laurențiu Duduianu și actuala parteneră a lui Mario Balint, fiul emblematicului Sile Cămătaru.

Într-un caz care a atras atenția întregii națiuni, Poliția din București anchetează un abuz sexual grav. Maria Duduianu, “Regina Interlopilor”, este cercetată sub control judiciar, după ce și-a forțat fiica de doar 3 ani să interacționeze cu ea într-un mod inadecvat și profund perturbator.

Pe 27 iulie 2023, ofițerii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 4 au reținut-o pe Maria Duduianu, în vârstă de 34 de ani. Acuzațiile grave aduse împotriva ei includ infracțiunea de agresiune sexuală împotriva propriului copil.

Evenimentul a avut loc în locuința acesteia din Sectorul 4, pe data de 9 noiembrie 2022. Femeia a forțat-o pe fiica sa, în vârstă de 3 ani și jumătate, să se implice în acte de natură sexuală. În lipsa unui consimțământ valabil exprimat și profitând de imposibilitatea micuței de a-și exprima voința, a determinat-o să examineze și să atingă în mod repetat zonele intime.

Pe 27 iulie 2023, în urma probelor concludente obținute, Duduianu a fost reținută pentru 24 de ore. În ziua următoare, instanța a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Investigația este supravegheată de un procuror specializat în cazuri de abuzuri sexuale asupra minorilor. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigații Criminale Sector 4, sub atenta supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Scandalul care zguduie lumea interlopă din București este departe de a fi încheiat.

https://www.tiktok.com/@mariaduduianu8/video/7229623400770129179?_r=1&_t=8eO5984yah0

Sursa video: TikTok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *