EXCLUSIVITATE: Lady Sax, victima unui paramedic SMURD în timpul transportului la spital

Într-o dezvăluire șocantă, am aflat în exclusivitate că Marcela Onofrei, cunoscută sub numele de scenă Lady Sax, a fost victima unei agresiuni sexuale în timp ce era transportată la spital de către un paramedic SMURD. Incidentul a avut loc după ce artistei i s-a făcut rău la o petrecere privată la piscină și a solicitat ajutorul echipajelor de prim ajutor.

La fața locului a fost trimisă o autospecială SMURD, însă ceea ce trebuia să fie un transport în siguranță către spital s-a transformat într-un coșmar pentru Lady Sax. Un paramedic SMURD, angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, este acum cercetat pentru agresiune sexuală. Ancheta a relevat că victima nu se putea apăra în momentul incidentului.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, agresorul este identificat ca fiind Claudiu Delciu, cu grad de plutonier adjutant în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dealul Spirii” București-Ilfov. Acuzațiile aduse sunt extrem de grave: Delciu ar fi pipăit-o pe Marcela Onofrei în timp ce o transporta cu autospeciala la spital. Detalii uimitoare ies la iveală, se pare că medicul a încercat să o stimuleze cu un cub de gheață pe sâni pe frumoasa artistă. Pentru a încerca să ascundă fapta sa, acesta a șters imaginile surprinse de camerele de supraveghere din mașină.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii DIICOT, îl cercetează pe Delciu pentru agresiune sexuală și alterarea integrității datelor informatice. Ancheta a scos la iveală că, în 8 iunie, în timp ce își exercita atribuțiile de serviciu, Delciu ar fi profitat de starea victimei și ar fi comis acte de agresiune sexuală asupra acesteia. Mai mult, pentru a elimina probele, bărbatul a șters înregistrările video de pe cardul de memorie al camerei de supraveghere din autospecială, compromițând astfel integritatea și disponibilitatea datelor.

În 3 august, Claudiu Delciu a fost reținut, iar a doua zi, un judecător de la Tribunalul Militar București a dispus arestul la domiciliu al acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Acest incident ridică serioase semne de întrebare privind siguranța pacienților în timpul transportului către unitățile spitalicești și necesitatea unor măsuri suplimentare de protecție și supraveghere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *