Scandal ȘOCANT în inima Bucureștiului: Tineri înfruntându-se într-o luptă stradală – Totul a fost filmat!

În centrul Bucureștiului, o altercație violentă a izbucnit între mai mulți tineri, iar scenele tulburătoare au fost surprinse pe cameră și încărcate online. Conform informațiilor, patru dintre protagoniștii conflictului au ieșit dintr-un taxi și au atacat un autoturism, din care au ieșit alți tineri, declanșându-se astfel bătaia.

Sursele care au distribuit videoclipul pe o platformă de socializare susțin că incidentul a avut loc la intersecția dintre străzile George Enescu și Nicolae Bălcescu, duminică seară. „Patru bărbați au ieșit din taxi și au atacat vehiculul din fața lor, un Passat CC cu plăcuțe temporare de Argeș. Ce a urmat este de neimaginat”, a fost descrierea care a însoțit înregistrarea.

În videoclip, unul dintre tineri este văzut la pământ, reținut de doi alții, în timp ce un altul îl lovește cu forță. Alți tineri se alătură și pentru câteva momente, aerul este încărcat de tensiune, cu lovituri și șuturi schimbate rapid.

După ce confruntarea s-a încheiat, cei patru agresori s-au reîntors la taxiul din care veniseră inițial. Numeroși internauți au exprimat indignare față de faptul că șoferul de taxi i-a acceptat înapoi și au sugerat că acesta ar fi trebuit să informeze autoritățile.

Până în prezent, nu există declarații oficiale din partea autorităților cu privire la acest incident sau informații despre eventuale plângeri depuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *