Drama în familia cântăreței Georgiana Lobonț: aceasta a pierdut sarcina, totul s-a întâmplat ieri

Într-o dezvăluire din inimă, cântăreața Georgiana Lobonț a împărtășit clipele de coșmar prin care trece, după ce a aflat că a pierdut sarcina. Artista, iubită și apreciată pentru vocea sa inconfundabilă și pentru personalitatea sa luminoasă, își dorea al treilea copil.

Momentul tragic a avut loc în timp ce se afla la control, în compania celor doi copii pe care îi are împreună cu soțul său. Tragedia a căzut asupra familiei ca un trăznet, aceasta fiind un șoc imens pentru ea. “Am așteptat să-i ascultăm inimioara”, a mărturisit Georgiana, referindu-se la pruncul ce îl purta în pântece. Aceasta spune că doctorul ce o avea în observație nu a mai putut face nimic. ”El este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea… doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat”.

Sarcina a fost oprită din evoluție, un moment tragic și neașteptat, care a îngrozit-o. Totuși, în mijlocul șocului, Georgiana a simțit o forță neașteptată, o putere care, după cum a mărturisit, i-a fost dată de Dumnezeu. “Sunt mamă a doi copii frumoși și sănătoși, iar asta este cea mai mare binecuvântare”, a împărtășit cântăreața.

Momentul tragic a venit neașteptat, Georgiana fiind cu telefonul în mana făcând o filmare pentru a-i transmite soțului bătăile inimii copilului.. Cu toate acestea, a fost nevoită să oprească filmarea și să îi transmită o veste dureroasă.

“Sunt bine. Suntem bine. Dumnezeu e bun cu noi și ne-a dat tot ce ne-am dorit. El știe cel mai bine când trebuie să ne ia sau să ne dea ceva”, a declarat Georgiana pe pagina sa de Instagram, într-o tentativă de a-și exprima durerea și acceptarea.

Cu toate că a fost profund întristată de pierderea sarcinii, Georgiana a subliniat importanța de a privi partea plină a paharului și de a nu lăsa drama să o afecteze în mod negativ. “Am fost adormită pe tot parcursul procedurii și nu am simțit nimic. Acum sunt bine, nu mă doare nimic, doar sufletul”, a mărturisit ea.

Cântăreața a explicat că seara, după ce a afla vestea, a ieșit cu familia pentru a sărbători 7 ani de căsătorie. Cu toate acestea, când a venit noaptea, a fost copleșită de durere și a conștientizat plenitudinea tragediei prin care trecuse.

În concluzie, Georgiana a subliniat că, în ciuda durerii pe care o simte, recunoaște că Dumnezeu îi testează pe oamenii pe care îi consideră capabili să ducă astfel de provări. “Am multe proiecte în derulare și cred că ele îmi fac foarte bine în aceste momente”, a spus ea.

Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu Georgiana și cu familia sa în aceste momente dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *