Dezvăluiri ȘOCANTE! Vedeta Emmy și fostul gardă de corp al lui Nuțu Cămătaru, în centrul unui scandal uriaș! Ce s-a întâmplat cu adevărat?

Într-o dezvăluire surprinzătoare, sursele ne-au informat că Emmy, cunoscuta cântăreață, și un fost protector al lui Nuțu Cămătaru au fost prinși într-o operațiune masivă a Poliției Capitalei. Aceștia sunt suspectați că au participat la activități infracționale grave, inclusiv sechestrarea și agresarea mai multor indivizi.

Conform informațiilor noastre, o echipă specială a Poliției Capitalei a efectuat descinderi la domiciliile mai multor persoane suspectate de activități ilegale. Gruparea vizată, potrivit surselor, este implicată în activități de cămătărie, iar printre cei vizați se numără și Emmy, precum și o fosta ”gorilă” al lui Nuțu Cămătaru.

Într-un comunicat oficial, Poliția a declarat: „Pe 4 octombrie 2023, forțele noastre au efectuat trei percheziții la domiciliile unor suspecți și au emis patru mandate de aducere în București și Județul Ilfov. Aceste acțiuni au fost efectuate în legătură cu un dosar penal privind infracțiuni de lipsire de libertate. Din probele colectate, se presupune că, pe 27 februarie 2020, doi bărbați, în vârstă de 44 și 45 de ani, au amenințat și agresat un individ, ținându-l împotriva voinței sale într-o clădire din Sectorul 3. În aceeași zi, acești doi suspecți, cu ajutorul unei femei de 35 de ani și a altor doi bărbați, ar fi amenințat și agresat un alt individ, ținându-l captiv.”

În urma perchezițiilor, au fost confiscate mai multe bunuri care ar putea fi folosite ca probe în caz. Suspecții au fost duși la audieri, iar unul dintre ei, în vârstă de 33 de ani, se află deja în arest preventiv pentru o altă cauză. După analiza probelor, trei dintre bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, doi dintre ei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în timp ce al treilea a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Operațiunea a fost efectuată cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale și al Serviciului de Criminalistică. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Sursele noastre au dezvăluit că printre cei vizați de anchetă se numără Baloi Raul-Liviu, Sirbu Marian (cunoscut sub pseudonimul „Box”), Batanasi Ionel-Elvis, Lache Vlad Cristian și Negurici Emilia Loredana. Printre victimele presupuse se numără Bibac Mihai și Dima Alexandru.

Este de menționat că Marian Sîrbu, liderul interlop din București, a fost gardă de corp pentru Nuțu Cămătaru.

Aceste dezvăluiri au șocat opinia publică și au ridicat numeroase întrebări despre implicarea celebrităților în activități ilegale. Cu toate acestea, este esențial să ne amintim că toți cei implicați sunt considerați nevinovați până la proba contrară. Așteptăm mai multe detalii despre acest caz și sperăm că justiția își va face datoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *