Asistentă medicală concediată deoarece colegii săi se uitau la conținutul ei de pe OnlyFans în timpul serviciului

Asistentă medicală și creator de conținut pe TikTok, Jaelyn a dezvăluit într-un videoclip viral, cu peste 2,2 milioane de vizualizări, că a fost concediată din cauza faptului că devenise o “distracție” pentru colegii săi de muncă.

Jaelyn, în vârstă de 22 de ani, a explicat că principalul său venit provine din crearea de conținut pentru OnlyFans și că, în ultimul an și jumătate, a lucrat și ca asistentă medicală pentru un grup de cămine de bătrâni. Cu toate acestea, Jaelyn a dezvăluit recent că a fost chemată în biroul unei femei pe care nu o cunoștea, care i-a spus că știe despre conținutul ei de pe OnlyFans.

Femeia a susținut că asistentele medicale de la căminul lor de bătrâni se uitau la profilurile ei sociale și la conținutul OnlyFans în timp ce Jaelyn era cu pacienții. Aceasta a spus că acest lucru a devenit o problemă, ceea ce a dus la concedierea ei. “Mi-a spus că nu poate permite acest lucru de fiecare dată când sunt la muncă, așa că a trebuit să mă concedieze,” a amintit Jaelyn, adăugând că “motivul principal pentru concedierea mea este că ei au nevoie de un loc de muncă mai mult decât am nevoie eu.” De asemenea, a adăugat că, pentru a putea viziona videoclipurile ei în timpul programului de lucru, colegii ei ar fi trebuit să plătească pentru accesul pe OnlyFans.

“Adică au plătit pentru site-ul meu, astfel încât toți să se poată uita la stația de asistență în timp ce sunt la lucru”, a spus Jaelyn. TikTok reacționează la concedierea asistentei medicale datorită faptului că colegii se uitau la conținutul ei de pe OnlyFans

Mulți utilizatori TikTok au îndemnat-o pe Jaelyn să depună o plângere pentru concediere ilegală.

“Depune o plângere la comisia de muncă din statul tău. E concediere ilegală. Poți fi despăgubită pentru asta!” a sugerat un utilizator. “Asta este cu 110% un proces… fără întrebări,” a scris un alt utilizator. “Cu excepția cazului în care codul de conduită al angajatorului specifică ceva anume.”

“Contactează un avocat. Poți da în judecată pentru concediere ilegală! VEI CÂȘTIGA! Este ilegal să te concedieze pentru asta!” a comentat o altă persoană.

“Muncesc în resurse umane – proces în toată regula!” a împărtășit o a patra persoană.

Într-un videoclip de urmărire, Jaelyn a declarat că s-a întâlnit cu femeia care a concediat-o pentru a obține o explicație scrisă pe care să o trimită unui avocat. Practic, Jaelyn crede că a fost concediată pentru că era o distracție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *