George Simion încheie campania umanitară ”Caravana Medicală AUR” la Iași

După o lună intensă și plină de activități, Caravana Medicală AUR, inițiativă susținută de George Simion, și-a încheiat drumul la Iași. Acest proiect, având ca misiune principală acordarea de asistență medicală celor care se află în zone defavorizate și care nu reușesc să își permită un drum la medic, a reușit să scoată în evidență nevoia acută de unități medicale și profesioniști în sănătate în provincie.

Conferința de presă organizată cu această ocazie a fost nu doar un bilanț al reușitelor campaniei, ci și o ocazie de a discuta despre unitatea poporului român în fața unor provocări semnificative. “Nevoia de a fi uniți este acum mai mare ca oricând. Lipsurile din sistemul de sănătate românesc sunt tot mai evidente și numai împreună putem găsi soluții durabile”, a declarat George Simion.

Nu doar sistemul de sănătate a fost un subiect fierbinte, ci și parcursul politic al partidului AUR sub conducerea charismatică a lui Simion. Sondajele recente indică o creștere spectaculoasă a popularității AUR, partidul situându-se în acest moment pe primul loc la nivel național. Multă lume crede că dogma legionară și discursul naționalist al liderului contribuie la acest avânt.

Pe plan local, în Iași, așteptările sunt mari. Deși până acum există doar două figuri reprezentative pentru AUR, există speranța că partidul va atrage mai mulți oameni capabili și va anunța noi candidaturi surprinzătoare în viitorul apropiat.

Pentru mulți dintre cei care au beneficiat de serviciile Caravanei Medicale AUR sau pentru cei care au contribuit la succesul acesteia, momentul încheierii campaniei a fost emoționant. “Vreau să mulțumesc fiecărei persoane din această echipă. Unirea face puterea!”, a adăugat George Simion, încheind conferința cu un semn de unitate și speranță pentru România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *