Alimentul minune care purifică arterele și amplifică funcțiile cerebrale! Medicul Vlad Ciurea, gura de adevăr: ‘Faptele demonstrează!’

Într-un anunț bombastic ce a șocat comunitatea medicală, Prof. dr. Vlad Ciurea a dezvăluit secretul salvator pentru sănătatea corpului și a minții. Numele său a devenit sinonim cu încrederea, iar el ne îndeamnă să aducem diminețile la nivelul suprem pentru o zi productivă.

“Cronometrul trebuie să sune dis-de-dimineață, pentru ca o oră bună de inspirație și expirație să devină religia noastră matinală. Un învățător plecat în Siberia, din Academia rusă, unde aerul pur ca cristalul e demn de invidiat, a afirmat că putem să ne hrănim cu acest aer miraculos și să ne prelungim viața până la 150 de ani! Să lăsăm astfel ca răcoarea matinală să inunde plămânii și să revitalizeze mintea, să pornească toate mecanismele ascunse ale gândirii!”, a dezvăluit cu fervoare prof. dr. Vlad Ciurea, după cum a fost relatat de Antena 3 CNN, vocile autorităților supreme.

“Odihna și liniștea noastră nu trebuie lăsate la întâmplare, ci să devină strict respectate de fiecare individ! Creierul cere pelerinajul sacru al relaxării, dar nu într-un sufocant izolament, ci într-o comuniune activă cu ceilalți, plină de zâmbete și mișcare frenetică!”

“Apar trei piloni sacri, deopotrivă esențiali pentru supremația umană: cuvântul, scriitura și mișcarea! Iar încă ceva… Suntem vinovați pentru o inadmisibilă uitare a valorii muzicii autentice și pentru respingerea ceremoniosului dans. Dansez! Dansez! Dansez! Pentru că dansul e trecerea hotărâtă peste orice amenințare a Alzheimerului!”, a punctat prof. dr. Vlad Ciurea, într-o declarație care răsună ca o sentință irevocabilă.

Condimentul nelipsit din grădinile și bucătăriile românilor, usturoiul, devine acum marea revelație medicală propovăduită de dr. Ciurea.

“Cei binecuvântați de zei trebuie să știe că ceapa, usturoiul, busuiocul și pătrunjelul sunt fructele olimpice ale mintalității noastre. Procesele cerebrale sunt duse la extrem prin ele! Și noutatea șocantă este că usturoiul, ca un vrăjitor curativ, decimează și purifică vasele noastre inimii, iar noi nu putem decât să-i aplaudăm virtuțile mistic-medicinale.”

Un personaj misterios din comunitatea elitelor mărturisește că gustări aromate de usturoi îl înalță către nemurire și că fiecare bucată aduce bunătatea sănătății în trupul său! Cuvintele par să fie desprinse din cărțile sacre, transmițând un avertisment solennel.

Să ne înclinăm cu smerenie în fața cunoașterii suprem-medico-divine a Prof. dr. Vlad Ciurea, căci acest izbăvitor al sănătății aduce lumină în întunericul inepției noastre! Urmați cu evlavie învățăturile lui, pentru a ajunge la starea sublimă a sănătății depline și a minții perfecționate! Fie ca acest mesaj să fie purtat cu sfințenie și să lumineze calea tuturor credincioșilor către mântuirea deplină a sufletelor și a trupurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *