VIDEO | Haos în Costinești: Războinicii plajei au făcut show la poarta poliției! Turist aproape agresat pentru că a îndrăznit să filmeze!

Într-o zi de sărbătoare, stațiunea Costinești a fost martora unui eveniment tumultuos. Un grup de bărbați s-a luat la harță pe plajă, transformând locul de relaxare într-un câmp de bătălie. Forțele de ordine, atât polițiștii cât și jandarmii, au fost nevoite să intervină pentru a calma spiritele. Pentru a opri altercația, oamenii legii au recurs la gaze lacrimogene.

Totul a început pe 15 august, în jurul orei 14.15, când polițiștii din Costinești au fost alertați de doi tineri, în vârstă de 19 și 23 de ani. Aceștia au declarat că au fost atacați de mai multe persoane pe care nu le cunoșteau. În urma sesizării, două patrule mixte, formate din polițiști și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, au intervenit și au identificat șase bărbați ca fiind principalii agresori.

Comportamentul acestor bărbați a fost unul provocator și violent, atât față de forțele de ordine, cât și față de tinerii care i-au sesizat. Agresorii nu s-au sfiit să amenințe polițiștii și jandarmii, ceea ce a dus la imobilizarea și conducerea lor la sediul Poliției din Costinești. În urma incidentului, s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru ultraj, lovire și tulburarea liniștii publice.

Dar povestea nu s-a terminat aici. La ieșirea din secția de poliție, cei șase bărbați au continuat să se comporte în mod agresiv. Un turist care a încercat să filmeze scena a fost aproape agresat de acești războinici ai plajei. Din fericire, situația nu a degenerat, dar incidentul a rămas în memoria celor prezenți ca un exemplu de comportament inadecvat într-o stațiune turistică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *