Un erou modern în Podu Iloaiei: Polițistul Ștefan Tănase!

Ah, ce vremuri trăim! Într-o zi banală de vară, pe străzile încinse din Podu Iloaiei, un erou și-a făcut simțită prezența. Nu, nu vorbim de Batman sau de Spiderman. Este vorba de nimeni altul decât strălucitul și vigilentul polițist Tănase Ștefan. Acesta, cu ochiul său de vultur, a identificat o amenințare majoră pentru siguranța publică: un șofer cu spirit civic, care încerca să fluidizeze traficul, mergând pe banda dintre acostament și cea de circulație pentru a nu mai permite bizonilor sa depășească prin dreapta coada de mașini ce se întinde pe mai mult de un kilometru.

Chiar dacă nu mai puțin de 7 sau 8 mașini au ales banda de acostament ca soluție la ambuteiaj, agentul Tănase, dornic să facă dreptate, a ales să intervină, demonstrând că legile fizicii nu sunt singurele care pot fi selectiv respectate. Deși Codul Rutier nu menționează o astfel de sancțiune, polițistul nostru și-a folosit superputerile interpretative și a hotărât să sancționeze actul de civism cu o amendă de 860 RON.

Mulțumim, polițist Tănase, pentru că ne-ai arătat că, uneori, legea este… ce vrem noi să fie. Pe această cale, dorim să te felicităm pentru abilitatea ta remarcabilă de a vedea dincolo de norme și de a recompensa conduita civică într-un mod atât de inedit.

Șoferilor ce treceți prin Podu Iloaiei, sfatul nostru este să țineți ochii deschiși, pentru că niciodată nu se știe când un erou modern precum polițistul Tănase ar putea apărea în oglinda retrovizoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *