Tragedie pe litoralul Mării Negre: Alina, sacrificată de prietena ei cea mai apropiată, găsită fără viață sub o bancă

Detalii cutremurătoare despre motivul macabrului asasinat

O tragedie cu adevărat înfiorătoare a zguduit litoralul Mării Negre, în Mangalia. Alina, o adolescentă de doar 18 ani a fost descoperită fără viață, ascunsă sub o bancă, cu “chipul complet deformat” și o “înțepătură la gât”.

Acesta a mărturisit presei că la început a crezut că este un câine. Dar, cu înfiorare, a descoperit că era o tânără fără viață, căruia i-a încercat în zadar să o trezească.

“La ora cinci și un sfert, mă îndreptam către locul de pescuit și am trecut prin acest parc, locuind în apropiere, inițial am presupus că este un câine. Când mi-am dat seama că era o persoană, am încercat să o trezesc. Am cerut ajutor de la doi tineri din parcarea apropiată, eram îngrozit. Au sunat la Poliție și Salvarea a ajuns rapid. Fata era încovrigată sub bancă, chipul ei era complet deformat, nu se mai recunoștea nimic. Am izbucnit în lacrimi. Avea părul creț, negru, brunetă. M-am speriat teribil…chipul ei era de nerecunoscut, părea că a fost lovit pentru a ascunde identitatea, avea la gât o înțepătură…Când au ajuns legiștii, au stabilit că era moartă de cinci ore. La miezul nopții nimeni nu se plimbă pe aici”, a povestit bărbatul pentru presa locală.

Cine era Alina, adolescenta ucisă de confidenta ei?

Alina a sosit la mare, alături de prietena ei cea mai apropiată, pentru a se bucura de vacanța estivală, dar și pentru a munci.

Amândouă erau cazate într-un hotel din Mangalia. În noaptea aceea, s-au certat, iar dimineața, Alina a fost descoperită decedată, sub o bancă, într-un parc din Mangalia.

Potrivit surselor apropiate anchetatorilor, s-ar părea că cele două s-au certat deoarece Alina îl înșela pe iubitul ei, iar confidenta ei trebuia să o acopere.

Ambele tinere lucrau împreună la un hotel din Saturn.

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a anunțat că, duminică, în jurul orei 5.30, polițiștii din Mangalia au fost alertați despre faptul că într-un parc se află corpul neînsuflețit al unei femei.

“Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că cele raportate erau adevărate”, a transmis IPJ, prin intermediul unui comunicat de presă.

Corpul prezenta semne de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

Ancheta este continuată de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de către polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic și Poliția Mangalia, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, s-a stabilit identitatea victimei, o femeie de 18 ani, din județul Vaslui.

Tot în urma investigațiilor, a fost identificată și o tânără, de 18 ani, în legătură cu care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de omor, a informat Poliția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *