“Spectacolul cătușelor” la Crevedia: Acuzații serioase la adresa justiției din partea avocatului celor doi patroni reținuți!

Într-o încercare de a aduce la lumină adevărul din spatele exploziilor devastatoare de la Crevedia, avocatul celor implicați în incident a lansat acuzații grave la adresa sistemului juridic.

La ieșirea din audierile patronilor stației GPL din Crevedia, avocatul lor, a oferit o serie de declarații revelatoare. El a atras atenția asupra faptului că nu a fost notificat oficial despre reținerea clienților săi și a trebuit să se bazeze pe zvonuri și pe informațiile preluate din presă. Aceasta indică posibil o încălcare gravă a procedurilor judiciare.

“Cum este posibil să aflăm din surse neoficiale despre reținerea clientilor noștri? S-a vrut oare o asemenea expunere mediatică, în detrimentul drepturilor lor?” a întrebat retoric avocatul. Conform acestuia, angajamentul său și al clienților săi rămâne neschimbat, vor lucra pentru a repara orice pagubă produsă.

A subliniat apoi frustrarea sa privind lipsa de transparență în acest caz. Cu toate resursele masive ale statului mobilizate, avocatul a susținut că apărarea a fost lăsată în întuneric. “Cum să ne apărăm corect și eficient, când informațiile sunt reținute și nu suntem lăsați să participăm la niciun act al procedurii?”, se întreabă avocatul.

Cu privire la statusul legal al patronilor stației GPL de la Crevedia, avocatul a exprimat confuzia. Acesta consideră că aceștia ar trebui tratați ca suspecți, nu ca inculpați, așa cum a prezentat Parchetul. Acest lucru aduce în discuție diferențele dintre cele două termeni și posibilele implicații legale asociate fiecăruia.

În plus, a subliniat o dezvăluire uimitorie că societatea pe care o reprezintă, care are legătură directă cu stația GPL de la Crevedia, ar putea avea de asemenea un anumit statut juridic. Cu toate acestea, a insistat asupra faptului că trebuie să primească mai multe informații despre dosarul în curs pentru a putea formula o strategie eficientă de apărare.

Între timp, acționarii firmei care deținea stația GPL de la Crevedia au fost chemați la Parchetul General pentru audieri. După terminarea acestor audieri, Parchetul a decis să-i rețină pentru 24 de ore sub acuzația de distrugere prin culpă care a rezultat într-un dezastru.

Cu toate acestea, este crucial să se sublinieze că toți acuzații sunt încă în faza de investigare și nu au fost dovediți vinovați în instanță. Avocatul a făcut apel la mass-media și public să păstreze o abordare echilibrată și imparțială în raportarea evenimentelor.

Cu exploziile de la Crevedia încă proaspete în mintea publicului și acuzațiile avocatului care aduc sub semnul întrebării procedurile judiciare, este clar că acest caz va continua să atragă atenția în săptămânile și lunile următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *