Șocant! Un șofer drogat face prăpăd la malul mării, doi tineri au murit

În dimineața zilei de sâmbătă, litoralul a fost martorul unei tragedii fără precedent. O mașină, în viteză nebună, a pătruns într-un grup de tineri, lăsând în urmă un peisaj de coșmar.

Conform datelor furnizate de ISU Constanța, evenimentul nefericit a avut loc la primele ore ale zilei, în apropierea localității 2 Mai. Echipele de salvare au fost alertate imediat și au ajuns la locul incidentului în cel mai scurt timp.

Scenele descoperite de salvatori au fost cutremurătoare. Un autovehicul, condus de un tânăr, a lovit nu mai puțin de 8 tineri. Din nefericire, pentru o domnișoară de 20 de ani și un domn de 21 de ani, ajutorul a venit prea târziu. Alți trei tineri au fost răniți, dar au supraviețuit impactului.

Informațiile furnizate de IPJ Constanța dezvăluie că accidentul s-a produs pe D.N. 39, lângă Vama Veche. Mașina, condusă de un tânăr de 19 ani, a intrat în grupul de pietoni care se afla pe drum.

Fuga și capturarea vinovatului: Detalii șocante!

După producerea accidentului, șoferul, a decis să fugă de la locul tragediei. Acesta a fost prins de forțele de ordine în stațiunea Vama Veche. Tânărul se afla la volanul unui Mercedes decapotabil cu numere de București. Testele efectuate au relevat că acesta consumase cocaină, amfetamină și metamfetamină. Cu toate acestea, testul alcoolemiei a fost negativ.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența substanțelor interzise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *