ȘOCANT! Taximetristul care a transportat valiza cu un secret ÎNFIORĂTOR: ‘Am vrut să renunț la tot!

Într-o dezvăluire exclusivă oferită de Antena 3 CNN, taximetristul care a avut nefericita misiune de a transporta pe Loredana, tânăra de 18 ani acuzată de uciderea prietenei sale cele mai apropiate în Mangalia, a împărtășit detalii tulburătoare. Omul este devastat, afirmând că nu a avut nicio idee despre conținutul sinistru al valizei pe care a transportat-o.

“Simt că mi s-a prăbușit lumea. Mulțumesc Cerului că sunt încă în viață. Sunt complet zdruncinat, gândindu-mă să părăsesc meseria de taximetrist. Valiza era atât de grea, încât am întrebat-o ce conține. Mi-a spus că sunt doar haine și materiale școlare. Am sugerat să o încarce ea, deoarece mă durea spatele. Un tânăr, posibil un prieten al ei, era și el prezent.

La un moment dat, a dorit să retragă bani și m-a rugat să o duc la Vaslui. I-am explicat că sunt prea obosit și că ar fi mai bine să meargă cu trenul. În cele din urmă, a decis să coboare în parc. Era atât de agitată cu valiza, încât am fost nevoit să o ajut să o coboare din mașină.

După ce am aflat ce se afla în valiză, am fost la un preot pentru liniștirea sufletului. Dacă aș fi știut ce era acolo, aș fi intervenit altfel. Acum, mă gândesc serios să renunț la această meserie, având în vedere că am o familie care mă așteaptă acasă”, a mărturisit taximetristul pentru Antena 3 CNN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *