Șocant și Inimaginabil: Răpirea și tortura unui român de către mafia rusă – Detaliile care îți vor îngheța sângele în vene!

Într-un scenariu demn de un film de acțiune, un cetățean român, rezident în Germania, a fost prins în mrejele unei rețele de contrabandiști cu legături în Rusia, după ce ar fi furat țigări în valoare de 2,5 milioane de euro. Conform publicației Bild, bărbatul a fost răpit și supus unor metode de tortură de-a dreptul barbare.

Contrabandiștii, aflați sub presiunea șefilor lor presupuși a fi în Rusia, au orchestrat o capcană pentru român într-o parcare a unui magazin de mobilier din Garbsen, Saxonia Inferioară. Acesta a fost forțat să intre într-o dubă și transportat într-un depozit din Langenhagen. Aici, într-un act de cruzime extremă, bărbatul de 59 de ani a fost legat, bătut cu o bară metalică, strangulat și lovit repetat. În momentele în care pierdea cunoștința, era trezit cu jeturi de apă rece. Cu toate acestea, victima a insistat asupra nevinovăției sale.

Într-un moment de slăbiciune a răpitorilor, românul a reușit să trimită un mesaj de ajutor. Poliția a intervenit rapid, eliberând victima și arestând un suspect în vârstă de 46 de ani, originar din Republica Moldova. Acesta, în prezent în fața Tribunalului Regional din Hanovra, refuză să ofere declarații.

Anchete separate sunt în desfășurare pentru a prinde și ceilalți membri ai rețelei.

Victima, cu multiple răni și fracturi, a fost transportată la spital și inclusă în programul de protecție a martorilor, având un rol crucial în procesul împotriva mafiei țigărilor. Surprinzător, bărbatul a ales să nu depună mărturie și, potrivit surselor Bild, ar fi dispărut misterios.

Procesul va fi reluat pe 30 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *