Bălan, bătut la propriul joc: Sondajul PNL spune totul!

În Bârnova, “era Bălan” pare să se apropie de apus, și ce este mai umilitor pentru primar decât să fie depășit în propriul sondaj comandat de partidul său? Da, PNL a adus veștile “încântătoare”: după 7 ani “stralucitori”, în care Bârnova s-a transformat într-un muzeu al nerealizărilor și o bibliotecă fără investiții, bârnovenii și-au spus, în sfârșit, “Gata!”.

Parcă pentru a-l umili și mai mult, sondajul PNL a scos la lumină un aspect hilar: chiar și în studiul lor, Bălan este întrecut de George Tincu, tânărul inginer de la PSD. Oare ce simte primarul știind că este bătut cu propriile arme?

Și pentru că nu a fost suficient că Bălan nu a reușit să aducă vreo transformare pozitivă în comună, se pare că a avut timp să-și pună propriii cetățeni în contra prin “jocurile” sale cu pământurile și casele lor. O astfel de “activitate extracurriculară” nu putea să rămână ascunsă sub preș, mai ales când avem locuitori vigilenți precum cei din Bârnova.

Pe de altă parte, Tincu nu doar că pune piciorul în prag față de “trucurile magice” ale lui Bălan în Consiliul Local, dar pare să aibă și un plan coerent de dezvoltare a comunei. El militează pentru o dezvoltare echilibrată, departe de “magicienii imobiliari” pe care Bălan pare să îi susțină.

Chiar dacă Bârnova a fost lăsată în paragină în era Bălan, Tincu promite o schimbare. Școli, grădinițe, drumuri – lucruri esențiale pentru orice comunitate. Și, dacă ne luăm după sondajul PNL, bârnovenii sunt pregătiți să-l așeze pe Tincu în scaunul de primar, un loc de unde, poate, Bârnova va fi în sfârșit respectată și valorizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *