ȘOCANT! Camion cu haine de 50.000 de lei furate în drum spre mall-ul din București! Vezi cum au fost prinși hoții în plină acțiune!

Într-un incident neașteptat, trei indivizi, cu complicitatea șoferului, au dat lovitura, sustrăgând mărfuri dintr-un camion în mișcare care se îndrepta către mall-ul Park Lake din București. Însă, forțele de ordine au intervenit rapid, reușind să-i captureze pe suspecți în timp ce încercau să scape cu prada.

Pe 8 august 2023, ofițerii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 12 au pus sub acuzare patru bărbați, cu vârste între 23 și 31 de ani, suspectați de comiterea unui furt major.

Conform rapoartelor, în noaptea de 7/8 august 2023, în jurul orei 04.30, agenții de la Secția 12 au surprins trei indivizi, care, ajutați de șoferul camionului, au furat numeroase articole vestimentare destinate unui magazin din Sectorul 3. Al patrulea complice, în vârstă de 27 de ani, a fost identificat și reținut la scurt timp după incident.

Investigațiile ulterioare au dezvăluit că, pe baza unui acord prealabil, în acea noapte, șoferul camionului s-a întâlnit cu ceilalți trei complici. Într-o stație de alimentare, au evitat sigiliile și au accesat compartimentul cu mărfuri. În timp ce vehiculul se deplasa, aceștia au deschis coletele și au furat aproximativ 400 de piese vestimentare, pe care le-au ambalat în saci.

Mai mult, s-a descoperit că pe tot parcursul traseului, camionul a fost urmărit de o mașină condusă de unul dintre complici. La sosirea în apropierea magazinului, șoferul camionului a oprit, iar hoții au transferat sacii cu haine în mașină și au încercat să fugă. Cu toate acestea, polițiștii i-au interceptat și au recuperat bunurile furate, în valoare de 50.000 de lei.

Surprinzător, cercetările au dezvăluit că aceeași grupare ar fi comis furturi similare în zilele de 27 iulie 2023 și 1 august 2023, sustrăgând haine în valoare de 40.000 de lei.

În urma probelor adunate, cei patru suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează a fi prezentati în fața instanței. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Poliția Capitalei subliniază importanța prezumției de nevinovăție în cadrul procesului penal.

Sursa video: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *