ȘOC în lumea sportului: Premierul Ciolacu descoperă cheltuieli astronomice la CSA Steaua!

Ancheta demarată la clubul de fotbal CSA Steaua a ajuns la final, iar concluziile sunt uluitoare. Premierul Marcel Ciolacu, vizibil afectat de rezultate, a dezvăluit că statul român a investit peste 100 de milioane de euro în echipa din Ghencea.

“Rezultatele preliminare sunt clare: statul a pompat 100 de milioane de euro în CSA Steaua. Așteptăm cu nerăbdare raportul complet”, a declarat Ciolacu, citând surse din interiorul guvernului.

Echipa de Control a premierului a avut ca obiectiv verificarea respectării normelor legale și interne în ceea ce privește administrarea complexului sportiv, precum și modul în care au fost obținute veniturile și cheltuielile efectuate. Perioada analizată a fost de la 1 ianuarie 2021 până în prezent.

Ciolacu nu a ascuns nemulțumirea față de conducerea CSA Steaua, subliniind importanța bazelor sportive pentru sportul românesc: “Bazele sportive aparțin statului și sunt dedicate sportului. Trebuie să ne concentrăm pe sport și să nu permitem anumitor jucători să folosească aceste facilități care sunt proprietatea statului.”

Premierul a mai adăugat: “Înțeleg că stadioanele pot găzdui și concerte, dar numai atunci când nu sunt competiții sportive programate și când gazonul nu este deteriorat.”

Referindu-se la polemica recentă, Ciolacu a subliniat: “Nu am inițiat această anchetă pentru FCSB sau pentru vreun patron anume. Am făcut-o pentru că stadioanele sunt pentru sportivi.”

În contextul în care i s-a cerut o opinie despre Florin Talpan, juristul CSA Steaua, premierul a răspuns: „Sportivii precum domnul Covaliu și doamna Lipă sunt mândri de medaliile lor. Dar când nu ai realizări sportive și intervine din ambiții personale, vreau să știți că nu voi permite acest lucru. Sportivii merită să fie auziți.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *