Șoc în Justiție! Avocatul Felecanu ar putea fi nevinovat? Dovezi noi aduc o revoluție în cazul căderii tragice a iubitei sale de la etaj!

Procesul controversat al juristului Sebastian Felecanu, acuzat de omorarea partenerei sale, trece printr-o nouă etapă neașteptată. Apărarea lui Felecanu a reușit să-i convingă pe judecătorii Curții de Apel de necesitatea unei noi analize criminalistice. Inițial, anumite probe care ar fi putut aduce o lumină nouă în caz nu au fost analizate în detaliu. Printre acestea se numără două urme de pași, identificate pe o masă și pe pervazul unei ferestre, precum și o amprentă pe rama geamului. Aceste elemente cruciale nu apăreau în raportul anterior.

Imagini video surprinse arată discrepanțe față de modul în care fusese evaluată căderea victimei. Așteptările sunt ca noua analiză să fie finalizată și prezentată în fața instanței până la debutul lunii noiembrie.

Sebastian Felecanu a mai încercat anterior să obțină o nouă expertiză, dar cererea sa fusese respinsă în luna mai. Totuși, de data aceasta, argumentele aduse de apărare au înclinat balanța în favoarea lui. Felecanu solicită clarificări legate de modul în care s-ar fi produs incidentul, având în vedere caracteristicile locului și poziția victimei la momentul prăbușirii.

Raportul inițial de expertiză omitea unele detalii cheie, descoperite ulterior, precum amprenta pe rama ferestrei sau modul real în care victima a atins solul. De asemenea, modul în care fusese interpretată poziția victimei în timpul căderii a fost pus sub semnul întrebării.

Un aspect esențial pe care judecătorii doresc să-l clarifice este dacă căderea a fost accidentală sau premeditată, punând astfel sub semnul întrebării desfășurarea evenimentelor, așa cum a fost prezentată inițial. Însă, propunerea avocaților lui Felecanu pentru o nouă expertiză medico-legală a fost refuzată.

Felecanu este inculpat pentru faptul că ar fi împins-o pe partenera sa, gravidă în acel moment, de la etajul 6 al unei clădiri din Târgu Cucu în iunie 2021. În cazul în care aceasta este considerată o infracțiune împotriva unui membru de familie, pedeapsa poate fi crescută. După incident, el a fost arestat în iulie și a fost trimis în judecată în septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *