Scandalul panourilor fotovoltaice, Dorian Popa dezvăluie totul! Ce s-a întâmplat Cu investiția sa și a altora?

Dorian Popa, cunoscut influencer și artist, a rupt tăcerea despre controversata sa relație cu omul de afaceri Călin Donca. Într-o dezvăluire șocantă la România TV, Popa a mărturisit că a fost unul dintre cei care au pus bani în panourile fotovoltaice promovate de Donca. Dar acum, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

“Am fost unul dintre mulții care au fost seduși de promisiunile lui Donca,” a declarat Popa. “Mi-a fost prezentat ca fiind expert în domeniul energiei și am dezvoltat o relație de prietenie cu el. Dar acum, mă întreb dacă am fost doar un alt pion într-un joc mai mare.”

Popa a continuat să explice că, deși a primit un discount pentru panourile sale, a avut încredere în Donca și a crezut că investiția sa este sigură. “Am fost asigurat că totul este în regulă și că voi vedea un profit. Dar acum, cu toate aceste acuzații care plutesc, mă tem că am fost păcălit.”

Dar Dorian Popa nu este singurul care se simte trădat. A dezvăluit că există un grup de WhatsApp unde zeci de investitori împărtășesc informații și încearcă să afle adevărul despre ce se întâmplă cu banii lor. “Suntem cu toții îngrijorați și vrem răspunsuri,” a spus el.

În ciuda tuturor acestor acuzații, Popa a afirmat că încă îi dă lui Donca beneficiul îndoielii. “Vreau să cred că totul este o neînțelegere și că justiția va face lumină în această situație. Dar până atunci, vreau să mă asigur că ceilalți investitori și eu suntem protejați.”

Unul dintre cele mai mari temeri ale lui Popa este că panourile sale fotovoltaice ar putea fi confiscate dacă se dovedește că Donca a comis vreo ilegalitate. “Am investit mult timp și bani în aceste panouri și nu vreau să le pierd,” a spus el.

Popa a făcut, de asemenea, un apel către autoritățile române să protejeze cetățenii de astfel de escrocherii. “Trebuie să existe mai multe controale și reglementări pentru a ne asigura că oamenii nu sunt păcăliți de persoane cu intenții rele,” a spus el.

În încheiere, Dorian Popa a subliniat importanța de a fi precaut atunci când vine vorba de investiții. “Trebuie să ne educăm și să fim conștienți de riscuri. Sper că această situație va fi o lecție pentru toți cei care sunt tentați să investească în scheme care par prea bune pentru a fi adevărate.”

În timp ce așteptăm ca justiția să se pronunțe asupra acestei situații, este clar că această poveste servește drept un avertisment pentru toți cei care sunt tentați să investească în afaceri fără a face cercetări adecvate. Sperăm că toți cei afectați vor primi răspunsurile și compensația pe care o merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *