Scandal în lumea modei: Designerul starurilor critică dur Ținuta Primei Doamne! La ziua Marinei Carmen Iohannis ”a dat-o în bărci” cu ținuta.

Cătălin de la Berlin, numele sonor din lumea modei, nu a ezitat să își exprime opinia tranșantă despre apariția Primei Doamne, Carmen Iohannis, la evenimentul de Ziua Marinei. Alături de președintele Klaus Iohannis, Carmen a atras toate privirile, dar nu în modul în care s-ar fi așteptat.

Carmen Iohannis a optat pentru o rochie albă, ce ajungea până sub genunchi, completată de mâneci scurte și sandale maro cu toc. Cu toate acestea, detaliile care au stârnit discuții au fost gulerul negru și cureaua în aceeași nuanță.

Deși la prima vedere ținuta părea simplă și elegantă, Cătălin a avut o părere diferită. Designerul a mărturisit că ținuta Primei Doamne “nu are o direcție de stil”, comparând-o cu “poporul pe care îl reprezintă”. În opinia sa, Carmen Iohannis are mult de lucru în ceea ce privește stilul vestimentar. “Din păcate, la fel ca și poporul pe care-l reprezintă, prima doamnă a României nu are o direcție de stil clară”, a declarat Cătălin pentru romaniatv.net.

Însă, generos în sfaturi, Cătălin a oferit și câteva recomandări pentru a îmbunătăți ținuta Primei Doamne. Acesta sugerează că ar fi fost mai potrivit să opteze pentru o pereche de slingback pumps și o pălărie care să îi ofere un aer distins.

Dar cine este, de fapt, Cătălin de la Berlin? Numele său complet este Cătălin Raul Enache, iar pseudonimul “de la Berlin” provine din perioada în care a studiat în capitala Germaniei. A devenit cunoscut publicului larg odată cu participarea la show-ul “Bravo, ai stil!”, și a lucrat cu numeroase vedete, printre care și Elena Gheorghe. Cu o carieră impresionantă în spate, Cătălin continuă să lase o amprentă puternică în lumea modei românești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *