Mihai Stoica dezvăluie cifrele impresionante! Gigi Becali în culmea fericirii. Află câți spectatori vor fi prezenți la meciul cu echipa daneză!

Într-o dezvăluire recentă, Mihai Stoica a anunțat numărul de bilete vândute pentru meciul dintre FCSB și Nordsjaelland, care va avea loc pe renumitul stadion Ghencea, în această seară, începând cu ora 21:30, ca parte a turului trei preliminar al Conference League.

Detalii surprinzătoare despre vânzarea biletelor

Entuziaștii echipei roș-albastre nu au pierdut timpul și au cumpărat rapid bilete pentru această confruntare. “Este un sentiment special pentru fanii noștri să vedem echipa jucând din nou pe Stadionul Steaua. Până în acest moment, s-au vândut peste 22.000 de bilete. Dacă nu va fi complet plin stadionul, va fi foarte aproape de această capacitate.

Este cu adevărat remarcabil, având în vedere că marți nu era clar unde va avea loc meciul. Nu fusese semnat contractul. Avem o bază solidă de fani în afara Bucureștiului, iar mulți dintre ei își iau zile libere pentru a veni la meci. Din păcate, am pierdut câțiva din cauza incertitudinii locației.

Vânzarea biletelor a fost o adevărată frenezie. S-au vândut peste două bilete pe secundă. Site-ul de bilete era copleșit de cereri. Este încurajator să observi un astfel de entuziasm”, a mărturisit Mihai Stoica într-un interviu pentru Orange Sport.

FCSB stabilește un nou record pe Ghencea

Până acum, recordul de spectatori pe Ghencea era de 21.522, stabilit în 23 aprilie la partida dintre CSA Steaua și Dinamo, cu scorul 2-0. Cu toate acestea, duminică, FCSB a depășit acest record. La confruntarea dintre FCSB și CFR Cluj, stadionul a fost umplut de 28.519 de suporteri.

Tarifele biletelor pentru meciul FCSB – Nordsjaelland:

  • Peluze: 30 lei
  • Tribuna: 50 lei
  • Tribuna 1 (inel 2): 100 lei
  • Tribuna 1 (inel 1): 150 lei
  • VIP: 250 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *