Loredana, femeia acuzată de crimă, este reținută de către procurori – Redare integrală a oribilei fapte

Ancheta în cazul înfiorătorului omor de la Mangalia avansează, procurorii emitând un mandat de reținere pentru Loredana Atănăsoaie, figura centrală în ancheta acestui incident. Loredana este acuzată principal în înspăimântătoarea crimă care a avut loc la Mangalia, unde corpul unei adolescente de numai 18 ani, numită Alina, a fost descoperit sub o bancă de parc.

În urma investigațiilor, autoritățile au dezvăluit detalii cutremurătoare privind acest caz. Se pare că Alina a fost omorâtă de cea care îi era cea mai bună prietenă, Loredana. Imediat după descoperirea crimei, forțele de ordine au examinat înregistrările de pe camerele de supraveghere din Mangalia și au reconstituit traseul presupusei criminale. După ce a comis fapta, Loredana a ascuns corpul victimei într-un troller, a apelat un taxi și a cerut să fie dusă într-un parc din localitate.

Șoferul de taxi, ignorând macabra încărcătură pe care o ascundea trollerul, a ajutat-o pe Loredana să îl coboare din portbagaj. Ajunsă în parc, femeia a tras după ea geamantanul cu corpul lipsit de viață al Alinei, abandonându-l apoi sub o bancă.

Imaginea suspectei principale, Loredana, în ancheta crimei de la Mangalia (Sursa foto: Dobrogea TV).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *