Jandarmul erou și turiștii rebeli. Scandalul exploziv de la Costinești se lasă cu arestări. Avem imagini de la reținerea scandalagiilor.

Turiștii implicați în altercația de la Costinești au fost ridicați de forțele de ordine. Informațiile sugerează că aceștia au fost identificați și conduși la centrul poliției cu intenția de a fi arestați. În acest context, un jandarm care a intervenit ferm în conflict a fost aclamat ca erou.

În urma frământărilor de la Costinești, unde mai mulți indivizi s-au confruntat violent, patru bărbați au fost luați în custodie, necesitând intervenția atât a polițiștilor cât și a jandarmilor pentru a calma spiritele.

Miercuri, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a comunicat că forțele de ordine din Costinești au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, a patru indivizi, acuzați de acte de violență și perturbarea liniștii publice. Se pare că aceștia ar fi atacat doi tineri în stațiunea Costinești, potrivit surselor de la news.ro.

“Indivizii suspectați vor fi transferați și deținuți în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Pe 17 august, aceștia vor fi prezenți în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu recomandări legale”, a menționat IPJ Constanța.

Forțele de ordine din Costinești au fost alertate, marți, în jurul orei 14.15, de către doi tineri, de 19 și 23 de ani, care au declarat că au fost atacați de mai multe persoane neidentificate.

“La locul indicat, două echipe mixte, compuse din polițiști și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, au localizat și identificat suspecții, în număr de șase bărbați. Aceștia au manifestat un comportament provocator și violent față de forțele de ordine, adresându-le chiar amenințări. Din acest motiv, s-a decis imobilizarea lor și transportul la centrul poliției din stațiunea Costinești”, a subliniat IPJ Constanța.

În urma acestui incident, a fost inițiat un dosar penal pentru ultraj, acte de violență și perturbarea ordinii publice.

Mai mult, Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța a declarat că va examina înregistrările video pentru a evalua corectitudinea intervenției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *