Costel Alexe și “arta” inaugurării moștenirilor PSD. Ieșenii merită mai mult!

Faimos pentru abilitatea sa aparent supranaturală de a fi prezent la momentele potrivite, liderul PNL Costel Alexe pare să se fi transformat în principalul protagonist al inaugurațiilor în județul Iași. Dar o analiză atentă a situației ne aduce la lumină un detaliu intrigant: majoritatea acestor inaugurații sunt legate de proiecte demarate sau finalizate în mandatul administrației PSD.

Din poziția sa de lider liberal, domnul Alexe pare să aibă o predilecție pentru luminile reflectoarelor, în special atunci când este vorba de tăierea panglicii pentru proiecte de infrastructură majore. Totuși, conform declarațiilor lui Cojocaru Petru Bogdan de la PSD, marea majoritate a acestor proiecte au fost inițiate, finanțate și puse în mișcare mult înainte ca liberalii să preia controlul.

De la modernizarea rețelelor de apă și canalizare, la construcția și modernizarea spitalelor și până la proiecte culturale precum reabilitarea muzeelor, lista moștenirii PSD pare să fie lungă și impresionantă. Întrebarea care stă pe buzele multora: ce a făcut concret administrația condusă de Costel Alexe pentru Iași, în afara de a prelua proiecte începute de alții?

Este demn de menționat faptul că, în ciuda retoricii sale pline de entuziasm, județul Iași, sub conducerea liberală, se află la coada investițiilor publice. Aceasta nu este doar o opinie a PSD, ci și o reflecție a sentimentului popular în rândul locuitorilor. Mulți ieșeni se simt dezamăgiți de lipsa de inovație și progres în era liberală și își exprimă dorința de a vedea o conducere mai proactivă și orientată către nevoile reale ale comunității.

Concluzia pare evidentă: Ieșenii nu au nevoie de o figură simbolică care se plimbă de la un proiect la altul, împărtășind zâmbete și promisiuni vagi. Ei merită lideri care lucrează cu adevărat pentru ei, care inovează, care creează și care se luptă pentru a aduce județului Iași proiecte tangibile și rezultate concrete. A venit momentul ca politica să meargă dincolo de simple ceremonii de inaugurare și să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat pentru oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *