Întrerupere programată a serviciului de distribuție a gazelor naturale în patru localități din județul Iași

Delgaz Grid, compania responsabilă pentru distribuția gazelor naturale în regiunea Iași, a anunțat că va sista temporar serviciul de distribuție a gazelor naturale miercuri, 29 noiembrie, pentru a efectua lucrări de întreținere și modernizare la sistemul de distribuție. Această oprire va afecta patru localități din județ: Lețcani, Bogonos, Cogeasca și Cucuteni.

Detalii despre întrerupere

Conform anunțului companiei, întreruperea va avea loc între orele 09:30 și 15:30. Lucrările sunt necesare pentru asigurarea funcționării eficiente și în siguranță a rețelei de distribuție a gazelor naturale. Delgaz Grid își exprimă regretul pentru orice inconveniente cauzate și mulțumește clienților pentru înțelegerea și cooperarea lor în această perioadă.

Măsuri de siguranță pentru consumatori

Delgaz Grid solicită tuturor consumatorilor afectați să ia măsuri de precauție înainte și după întreruperea serviciului. Este esențial ca toți consumatorii să închidă toate focurile înainte de ora 09:30 și să nu încerce să le repornească până când serviciul nu este restabilit. După reluarea distribuției, compania recomandă supravegherea atentă a modului de ardere a focurilor timp de cel puțin 30 de minute.

Proceduri în caz de urgență

În cazul în care consumatorii detectează miros specific de gaz după reluarea serviciului, sunt îndemnați să contacteze imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid. Compania pune la dispoziție două numere de telefon pentru astfel de situații: 0800.800.928, un număr gratuit apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă, și 0265.200.928, un număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie.

Angajamentul Delgaz Grid pentru siguranță și calitate

Delgaz Grid își reafirmă angajamentul de a furniza servicii de calitate și în condiții de siguranță maximă clienților săi. Lucrările de întreținere și modernizare sunt parte integrantă a acestui angajament, asigurând funcționarea optimă și siguranța rețelei de distribuție a gazelor naturale.

Contact pentru informații suplimentare

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de această întrerupere programată, clienții sunt încurajați să contacteze serviciul de relații cu clienții al Delgaz Grid sau să viziteze site-ul companiei pentru informații actualizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *