Cine este fata care apare alături de drogatul Pascu, criminalul de la malul marii ?

Într-un eveniment tragic ce a avut loc sâmbătă seară, Vlad Pascu, un tânăr care se afișa ostentativ pe platformele online, a fost implicat într-un accident rutier devastator, soldat cu decesul a doi tineri. Pascu, cunoscut pentru stilul său de viață opulent și consumul de substanțe interzise, a lovit cu vehiculul opt persoane, ucigând instantaneu două dintre ele

Într-o înregistrare video difuzată de Antena 3, Vlad Pascu este văzut alături de o tânără, Rebeca Lăzărescu, amândoi lăudându-se cu averea și consumul de droguri. “Am afaceri care generează mai mulți bani într-o lună decât ați putea voi să economisiți într-o viață”, se laudă Pascu în clip. “Nu suntem dependenți de droguri, suntem dependenți de oxicodonă”, adaugă Lăzărescu, în timp ce rulează o bancnotă de 200 de lei.

În acest context, familiile și prietenii celor decedați sunt copleșiți de tristețe și își îngroapă tinerii pierduți fără niciun motiv.

Despre Rebeca Lăzărescu

Rebeca Lăzărescu, tânăra din videoclip, este fiica Simonei și a lui Dan Lăzărescu, figuri notabile în România. Simona Lăzărescu este consilier la Primăria Sectorului 1, iar soțul ei, Dan, a fost un arbitru de renume, decedat în 2020 după o luptă cu cancerul. După pierderea soțului, Simona pare să-și fi dedicat timpul în cluburi și la sala de sport, conform postărilor sale pe rețelele sociale.

Simona Lăzărescu, care lucrează de ani buni la Primăria Sectorului 1, ocupă postul de consilier superior la Direcția Management și Resurse Umane. Ea a fost căsătorită cu Dan Lăzărescu, un fost arbitru internațional, care a murit la vârsta de 49 de ani, după o bătălie cu o maladie severă. Dan era tatăl vitreg al Rebecăi.

Conform declarației de avere, Simona Lăzărescu deține mai multe proprietăți imobiliare, atât în București cât și în Giurgiu, inclusiv un apartament cu o suprafață de peste 230 de metri pătrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *