Horoscop 14.07.2023

Berbec
Zodia Berbec
Astăzi, s-ar putea să fii mai mult pe drumuri. Chiar dacă te gândești la călătorii în ținuturi îndepărtate, se pare că ai mai mult succes în cele apropiate de casă. Fii prudent în relațiile sentimentale! Evită discuțiile contradictorii și ține cont și de dorințele celorlalți. O rudă apropiată îți poate da vesti alarmante. Verifică orice informație înainte să-i dai curs. În a doua parte a zilei, întâlnește-te cu prietenii apropiați.

Taur
Zodia Taur
O zi interesantă pentru tine la capitolul bani. Poți primi cadouri, recompense sau vești legate de salarizarea de la locul de muncă. Ești tentat să mergi la cumpărături, dar evită cheltuielile extravagante. Energia vitală este la cote scăzute, așa că dozează-ți eforturile. Chiar dacă sufletul tău tânjește după aventuri și iubire, astrele te sfătuiesc să găsești un echilibru între dorințele frivole și nevoile tale reale.

Gemeni
Zodia Gemeni
Astăzi ești într-o formă de zile mari. Ai chef de viață și o mare dorință de a te ocupa de tot și toate. Cu toate că starile tale de spirit pot fluctua destul de mult, vei reuși să depășești orice moment. Recomandabil este să-ți faci o reevaluare a propriei ființe. Poate o vizită la un centru de îngrijire corporală sau parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personală ar fi foarte bune. Spre seară, stai la o șuetă cu prietenii.

Rac
Zodia Rac
Stai deoparte astăzi! Ești destul de obosit și nu prea ai chef de ceilalți. Sunt momente bune pentru a fi doar cu tine însuți și de a te gândi la noi direcții de viață. Sănătatea este precară pe segmentele sistemului digestiv. Nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale decât în cazuri ce nu suportă amânare. Conflicte mocnite în desfășurare între colegii de serviciu te pot afecta și pe tine când te aștepți mai puțin.

Leu
Zodia Leu
Zi interesantă la capitolul prieteni. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia pot fi agreabile, chiar dacă din când în când vor mai apărea și note discordante. Relația cu partenerul de viață este destul de tensionată, dar bine ar fi să lași combativitatea deoparte și să încerci să-i respecți dorințele. Cadourile și recompensele pot fi frecvente. Spre finalul zilei, plimbă-te în aer liber sau relaxează-te cu o muzică bună.

Fecioară
Zodia Fecioară
Cariera profesională și relația cu șefii sunt vizate de astre. Sunt posibile neînțelegeri, reproșuri din partea celorlalți, dar sunt situații pasagere. Totuși, fii prudent cu imaginea pe care le-o creezi altora despre tine. Beneficiezi de multă energie și chef de toate. S-ar putea să primești o invitație la un eveniment monden. În a doua parte a zilei, rezervă momente de liniște și odihnă.

Balanță
Zodia Balanță
Dorința de rafinare sufletească este accentuată. Te poți gândi la studii filozofice sau la cursuri de limbi străine. Componentei educaționale ar fi bine să-i acorzi atenție sporită, bine fiind să-ți revizuiești atitudinea față de acest capitol al vieții. În a doua parte a zilei, recomandate sunt vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzică sau participarea la o discuție pe teme spirituale. Călătorii și demersuri în acest sens.

Scorpion
Zodia Scorpion
Aspectele bănești alcătuiesc tema principală a acestei zile. Este vorba despre banii pe care îi datorezi altora, și anume taxe, impozite, credite sau bunuri împrumutate. Vesti legate de moșteniri sau partaje. Verifică periodic documentele financiare, deoarece poziția ta socială și imaginea în ochii celorlalți pot avea de suferit. Spre seară, lasă grijile deoparte și îndreaptă-ți atenția către domeniile spirituale ale vieții.

Săgetător
Zodia Săgetător
Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice astăzi. S-ar putea ca partenerul de viață să-ți facă reproșuri, dar ai răbdare și ascultă-i dorințele. Pe de altă parte, bine ar fi să te gândești la parteneriatele sau colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Poate că la unele dintre acestea ar trebui să renunți sau să verifici etapele la care s-a ajuns cu desfășurarea activităților.

Capricorn
Zodia Capricorn
Se pare că astăzi te gândești doar la activitățile de la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de tensionate, dar poți depăși cu bine orice neplăcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *