1 AUGUST: LUNĂ PLINĂ ÎN VĂRSĂTOR

În primul rând, trebuie să știi că această Luna Plină va avea un rol important în viața celor cu marcaj puternic în următoarele semne: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Dacă te știi cu Soarele, alte planete personale sau unghiuri în acestea, cu siguranță vei resimți Luna Plină într-un mod mai intens. De fapt, atunci când discutăm despre opoziția Soare-Lună, discutăm sigur și de unele evenimente, și pentru că acest aspect are loc în Vărsător, zic să ne așteptăm la unele mai bizare. Dar chiar și dacă nu ai în harta natală ce spuneam mai sus, tot este posibil să ai în jurul tău o persoană cu.

Dacă ar fi să îți vorbesc simplu despre evenimentul de pe 22 august, te-aș pune mai întâi să te gândești la ce s-a întâmplat în viața ta după 21 ianuarie, când am avut Luna Nouă în Vărsător. Aproape șase luni. Ai început ceva? Ai rupt ceva? Ai pierdut ceva? Ce-ai descoperit?

Și cum Luna și Soarele vor fi în careu cu Jupiter, anumite rupturi/eliberări se vor întâmpla într-un mod diferit de ce ți-ai fi dorit tu cu ardoare.

16 AUGUST: LUNĂ NOUĂ ÎN LEU

De obicei, o Lună Nouă nu produce evenimente vizibile semnificative, dar de data aceasta va fi în careu cu Uranus. Deci ne vom confrunta cu multă imprevizibiltate. Mai ales în cadrul relațiilor. Pentru că să nu uităm că Venus este retrogradă în același semn.

La nivel personal ar trebui să ne decidem să facem ceva pentru noi, să întâmpinăm cu bucurie acest eveniment astrologic, să ne deschidem în direcția vibrației sale. O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt.

Să nu uităm că Soarele și Luna se simt foarte bine în Leu și ne aduc în calea emoțiilor noastre nevoia de iubire, atenție, validare, răsfăț, cadouri, laude. Energia Leului (atenție, vorbim despre energia acestui semn zodiacal, nu de oamenii care s-au născut cu Soarele în Leu, ci de felul în care este definită energia emanată de semnul guvernat de Soare) vorbește de a ne concentra pe propria persoană, vorbește foarte mult de iubirea pe care ne-o acordăm nouă înșine. Trebuie să ajungem să credem în brandul personal ca să știm să ne vindem. Pe măsură ce credem în noi, ajungem să devenim ceea ce credem.

23 AUGUST: MERCUR ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN FECIOARĂ

Retrogradarea, a treia din 2023, va dura până pe 15 septembrie, însă efectele vor dura până pe 5 octombrie.

Semnul Fecioarei, să nu uităm, este unul al „criticii” constructive, este ochiul care observă toate micile imperfecțiuni. Așadar, în această perioadă, vom încerca să găsim soluții, să înțelegem datele pe care le avem în mod diferit, să vedem exact unde nu am interpretat corect. Ne întâlnim cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult și vedem dacă ne mai putem da o șansă alături de ei sau vedem unde anume am greșit și încercăm să corectăm. Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile.

Tot pe 23 august, Soarele părăsește semnul extravagant al Leului și păsește în cel harnic al Fecioarei. Gata cu vacanța! Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit.

27 AUGUST: MARTE INTRĂ ÎN BALANȚĂ

Planeta acțiunii trece în semnul echilibrului și al relațiilor.

Marte în Balanță arată o latură mai iubitoare de estetic și mai echilibrată a planetei de foc. Tindem să păstrăm pacea și armonia în jurul nostru înainte de a lua decizii. Diplomația va deveni arma noastră cea mai puternică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *