Ciprian Paraschiv va conduce cel mai uimitor meci din Champions League: Celtic vs. Atletico Madrid!

Ciprian Paraschiv, fostul căpitan al echipei de fotbal Politehnica Iaşi și fost preşedinte executiv al clubului din februarie 2020 până în iulie 2023, are parte de o ascensiune impresionantă în lumea fotbalului european. UEFA l-a selectat să fie observator la meciuri importante din competiţii prestigioase.

Într-unul dintre cele mai recente evenimente, Paraschiv a fost supervizorul meciului dintre echipele naţionale ale Lituaniei şi Ungariei, din preliminariile Campionatului European de fotbal din 2024. Acest meci a fost deosebit de interesant, având în vedere prezența unor jucători de top în echipa ungară, inclusiv Dominik Szoboszlai, care a fost achiziționat de Liverpool pentru 70 de milioane de euro.

Ciprian Paraschiv nu este la prima sa experiență în fotbalul european. El a fost delegat de UEFA și în luna trecută la meciul dintre Irlanda și Olanda, din preliminariile Euro 2024. La acest meci au evoluat staruri de la cluburi de top precum Liverpool, Barcelona, Bayern Munchen, Manchester City și Inter Milano.

Ieşeanul nu se opreşte aici, ci continuă să fie implicat în meciuri importante ale unor echipe de cluburi de top. Astfel, el va superviza meciul dintre Celtic Glasgow şi Atletico Madrid din grupele Champions League, care se va desfășura în curând. Ambele echipe au un palmares impresionant, iar acest meci promite să fie unul deosebit de interesant.

Ciprian Paraschiv se află acum în centrul atenției în fotbalul european, jucând un rol esențial în monitorizarea și evaluarea meciurilor de top.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *