Anul de coșmar al lui Robert De Niro: Partenera de viață a actorului a fost diagnosticată cu o boală cruntă

Într-un interviu acordat CBS News, Tiffany Chen, partenera celebrului actor Robert De Niro, a dezvăluit că se confruntă cu probleme de sănătate începând cu nașterea fiicei lor, Gia Virginia Chen De Niro, în luna aprilie.

Actorul american Robert De Niro, în vârstă de 79 de ani, a devenit tată pentru a șaptea oară în luna aprilie, însă acesta este primul copil pe care îl are cu partenera sa, Tiffany Chen, în vârstă de 45 de ani și instructor de arte marțiale. Deși începutul anului 2023 i-a adus un copil, următoarele luni au fost extrem de dificile pentru marele actor. Cu doar 10 zile în urmă, nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a decedat, iar astăzi, partenera sa de viață a anunțat că se luptă cu o boală extrem de dificilă.

Într-un interviu exclusiv acordat emisiunii “CBS Mornings”, Tiffany Chen a vorbit despre lupta ei cu paralizia Bell, o afecțiune temporară care afectează mușchii faciali, provocând adesea căderea sau paralizia unei părți a feței. În cazul lui Chen, aceasta i-a afectat ambele părți ale feței. Această afecțiune este declanșată de inflamarea nervului facial. Deși cauza exactă este necunoscută, se crede că este asociată cu infecțiile virale.

Paralizia Bell afectează aproximativ 40.000 de persoane în SUA în fiecare an, conform Institutului Național pentru Tulburări Neurologice și Accidente Vasculare Cerebrale. Deși oricine, indiferent de sex sau vârstă, poate suferi de paralizia Bell, se pare că aceasta are o recurență mai mare la persoanele cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani.

Printre factorii de risc se numără sarcina, preeclampsia, obezitatea, hipertensiunea, diabetul și afecțiunile respiratorii superioare.

Chen a descris simptomele inițiale pe care le-a experimentat la întoarcerea acasă după naștere. Ea a observat o senzație neobișnuită la nivelul limbii, care s-a transformat treptat în furnicături și amorțeală. “Apoi mi-am dat seama că, de exemplu, fața mea se simțea ciudat. Nu înțelegeam ce înseamnă senzația pe care o aveam. Dar era o senzație ciudată”, a povestit ea.

Pe măsură ce au trecut zilele, simptomele lui Chen s-au înrăutățit, ducând la un colaps și la deteriorarea feței sale. Era ca și cum fața “se topea”, a descris ea senzația. După o săptămână de la naștere, situația a devenit insuportabilă, până în punctul în care nu a mai putut să mănânce. “Am încercat să mănânc. Am pus o furculiță de mâncare în gură și totul a căzut. Nu puteam să mănânc. Și apoi am început să scurg”, a continuat Chen. Conștientizând gravitatea stării sale, Chen a contactat medicul, care a sfătuit-o să meargă imediat la spital. “Am pierdut toate funcțiile feței în momentul în care am ajuns la spital”, a dezvăluit ea.

Interviul integral cu Tiffany Chen, în care va discuta despre impactul titlurilor din tabloide asupra expresiilor faciale și despre modul în care Robert De Niro i-a oferit sprijin în timpul problemelor sale de sănătate, va fi difuzat în emisiunea “CBS Mornings” vineri, 14 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *