VIDEO: Personalități surprinse printre credincioși la cel mai mare pelerinaj ortodox! Iată cine a fost prezent!

Participare impresionantă la cel mai important pelerinaj ortodox din România și Europa de Est
14 octombrie – Astăzi, în ziua în care credincioșii ortodocși sărbătoresc Sfânta Parascheva, s-a înregistrat cea mai mare adunare de credincioși la cel mai important eveniment religios din România și Europa de Est.

Încă de dimineață, începând cu ora 9:30, slujba Sfintei Liturghii s-a desfășurat într-o atmosferă profundă de devotament și sfințenie, fiind onorată și de prezența oficialităților locale. Această tradiție adună an de an mii de oameni în jurul acestei date, fiecare căutând liniștea interioară și binecuvântările spirituale.

În multimea credincioșilor, în rândurile celor care așteptau cu evlavie să se închine, au fost surprinse și câteva figuri publice notabile. Printre acestea, politicianul Ludovic Orban, fost prim-ministru al României, a fost surprins concentrat asupra telefonului său, aparent uitând momentul în care ceilalți credincioși își făceau semnul crucii. Alături de el, am remarcat și prezența lui Alex Moraru, cunoscut în cercurile publice, precum și alte personalități marcante ale societății românești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *