Vedeta găsită fără suflare pe celebra plajă din Mamaia, ultimul mesaj al artistei a fost: „Nemulțumitului i se ia darul și darul… am fost io” (video)

Într-o dimineață aparent obișnuită, stațiunea Mamaia a fost zguduită de o veste cutremurătoare. O figură proeminentă din industria muzicală a fost descoperită fără viață pe nisipurile fine ale plajei Mamaia Nord. Tânăra, cunoscută sub numele de scenă DJ Lalla, dar al cărei nume real era Laura Roșca, a fost identificată de forțele de ordine.

Originară din pitorescul oraș Turda, din județul Cluj, Laura avea 34 de ani și era o prezență cunoscută și apreciată în lumea muzicii. Cu un talent incontestabil și o pasiune pentru muzică, DJ Lalla a reușit să cucerească inimile multor fani și să se impună pe scena muzicală.

Îmbrăcată pentru o zi obișnuită la plajă, cu un tricou de înot și un slip, se crede că Laura a suferit un tragic accident, presupunându-se că s-ar fi înecat. Detaliile exacte ale incidentului rămân încă neclare, dar primele investigații nu au relevat semne de violență asupra corpului ei. Echipele de salvare au fost alertate și sunt în alertă, sperând să nu descopere și alte victime.

Reprezentanții Poliției stațiunii Mamaia au oferit un comunicat oficial în legătură cu această tragedie: “La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, am fost informați despre prezența unui corp neînsuflețit pe plajă. Echipele noastre s-au deplasat imediat la locul indicat și, din păcate, informația s-a confirmat. Corpul nu prezenta semne externe de violență. Ancheta este în curs pentru a determina circumstanțele exacte ale acestui tragic eveniment”, au declarat oficialii IPJ Constanța.

Ultima activitate a Laurei pe rețelele de socializare datează din 20 septembrie, când a postat un video într-un lift pe pagina sa de Facebook. Conform informațiilor de pe profilul său, tânăra era angajată la un cunoscut post de radio din București, Radio3Net „Florian Pittis”.

Comunitatea muzicală și fanii sunt în stare de șoc, iar mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare. DJ Lalla va fi amintită nu doar ca o artistă talentată, ci și ca o persoană plină de viață, care a adus bucurie în viețile multora prin muzica sa.

În aceste momente dificile, gândurile noastre se îndreaptă către familia și prietenii Laurei. Este un moment de adâncă tristețe pentru toți cei care au cunoscut-o și au apreciat-o. Rest in peace, DJ Lalla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *