Un nou capitol pentru Aeroportul Internațional Iași – Bogdan Cojocaru, scrisoare deschisă

Investiții cruciale pentru dezvoltare

Aeroportul Internațional Iași a reprezentat întotdeauna un punct strategic vital pentru regiunea Moldovei și pentru întreaga țară. Recent, finalizarea noului terminal T4 a marcat un moment important în dezvoltarea infrastructurii aeroportuare, beneficiind de finanțare europeană semnificativă. Această investiție de aproximativ 100 de milioane de euro reprezintă un pas major în modernizarea și eficientizarea operațiunilor aeroportuare din Iași.

Recunoașterea eforturilor depuse

În lumina acestor realizări, este important să recunoaștem eforturile depuse de către echipele de specialiști de la Aeroport și constructorii implicați în proiect. Munca lor susținută și dedicată a fost crucială pentru realizarea acestui obiectiv de importanță vitală pentru Iași și regiunea sa.

Îngrijorările prefectului Bogdan Cojocaru

Cu toate acestea, realizările recente sunt umbrite de preocupările exprimate într-o scrisoare deschisă adresată lui Romeo Vatră, directorul Regiei Autonome Aeroportul Iași, de către prefectul Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași. În scrisoare, se subliniază o serie de aspecte care ridică semne de întrebare cu privire la gestionarea evenimentelor de inaugurare a noului terminal T4.

Politizarea evenimentelor de inaugurare

Una dintre principalele preocupări exprimate în scrisoare este politizarea evenimentelor de inaugurare a terminalului. Prefectul Cojocaru atrage atenția asupra faptului că inaugurările au fost marcate de prezența persoanelor cu probleme penale, fapt care a generat controverse și nemulțumiri în comunitatea locală.

Apel la corectitudine și Fair-Play

Într-un apel către conducerea Aeroportului Iași, prefectul Cojocaru solicită respectarea principiilor de fair-play și corectitudine în organizarea evenimentelor viitoare. El subliniază importanța ca Aeroportul să fie un simbol al comunității ieșene și al valorilor europene, nu un teren de joc politic.

Invitație deschisă către comunitate

În finalul scrisorii, președintele PSD Iași îndeamnă la deschiderea terminalului T4 într-un mod care să reflecte spiritul comunitar și european al Aeroportului. El sugerează ca inaugurarea oficială să fie deschisă pentru toți locuitorii orașului și ai județului, fără implicarea celor cu probleme penale, astfel încât să fie marcată cu adevărat ca o sărbătoare a întregii comunități.

Un pas înainte pentru Aeroportul Iași

Inaugurarea noului terminal T4 reprezintă un moment de cotitură pentru Aeroportul Internațional Iași. Cu toate acestea, este esențial ca evenimentele viitoare să fie organizate într-un mod care să reflecte valorile de fair-play, corectitudine și deschidere către întreaga comunitate. Astfel, Aeroportul poate deveni cu adevărat un simbol al progresului și al unității în regiunea Moldovei.

 

Powered By EmbedPress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *