Ultimul mesaj al lui Ștefan, tânărul descoperit decedat pe bancheta din spate a mașinii, în Iași.

Conform rapoartelor locale, Ștefan, tânărul găsit decedat pe bancheta din spate a unei mașini în Iași, pare să fi transmis un mesaj de despărțire iubitei sale printr-un videoclip postat pe TikTok.

În acest clip, tânărul student a exprimat dorința ca fata să nu se simtă vinovată pentru ce urma să se întâmple. Mai mult decât atât, el și-a cerut iertare de la părinții săi.

Echipa medicală legală a recoltat diverse probe biologice, care vor fi supuse analizelor. Specialiștii investighează dacă există vreo substanță în sângele tânărului care ar putea fi legată de decesul său.

Conform experților medicali, edemul pulmonar a fost stabilit ca fiind cauza morții, însă detalii mai precise ar putea fi dezvăluite în câteva săptămâni.

Descoperirea tragică a fost făcută într-o după-amiază de luni, când corpul neînsuflețit al lui Ștefan a fost găsit pe bancheta din spate a mașinii, care îi aparținea.

Primele informații sugerează că nu au fost identificate semne de violență asupra trupului tânărului, iar vehiculul nu prezenta nicio avarie semnificativă.

Ștefan era student în anul 3 la Facultatea de Construcții și Instalații din Iași. Trupul său a fost transportat și depus la Capela Cimitirului “Eternitatea,” urmând să fie înmormântat astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *